Pressevisning/førpremiere på Descendants

//Reklame//


D4//Bildet er tatt av Chioma og klærne er gitt av KappAhl//

D12

Sanne: buksetrøyejakkeveske Louise: bukse, topp, cardigan Gabriel: bukse, skjorte, vest Robert: skjorte, bukse

Hele familien Zagar ble invitert til førpremieren av den nye Disney-filmen Descendants på Filmens Hus i går. Opprinnelig var jeg så heldig å vinne to billetter på bloggen til Fru Jacobsen, og i tillegg fikk jeg tilbud om to billetter til av Karianne i Disney Channels Nordic.

D3

Vi gledet oss veldig til å gå på førpremieren, og jeg kan love at opplevelsen ble flott. Vi fikk tapas, forfriskninger og godis da vi ankom Filmens Hus. Det var lagt opp slik at barna kunne leke etter at de hadde spist, og det satte disse to pris på.

D1

Nydelig mat og god stemning. Jeg fikk slått av en prat med Chioma fra “Bloggerne” og Karianne som både driver sitt eget PR-byrå og bloggen Mammadamen. Det var Karianne som arrangerte dette eventet for Disney Channels Nordic denne ettermiddagen.

D8

Forventningsfull liten gutt som koste seg stort!

D9

Både barna og de voksne fikk flotte goodiebager.

d10

I barnas goodiebag var det effekter fra filmen, samt godteri fra Dumle 🙂

D11

I de voksnes goodiebag var det neglfil og renseservietter til huden gitt av Blush.no.

Descendants var en bra og spennende film som appellerte til både store og små. Her møtes barna til de onde og de gode personene vi kjenner fra tidligere Disney-filmer for å gå sammen på internatskole. Tanken er at man skal gjøre sine egne valg i livet, og ikke nødvendigvis bli som foreldrene sine. Empati, tillit, frihet til egne valg og personlig ansvar er stikkord som står sterkt i denne filmen. Descendants byr på mye dans og musikk, og det satte min sønn på 5 år spesielt pris på. Han rocket i kinostolen med truten full av rennende Dumle. Filmen er best tilrettelagt for barn mellom 6 og 14 år, men det skal sies at den gledet hele familien. Sanne på 9 år syns musikken var så bra at hun lurte på om det fantes en CD slik at hun kunne høre på musikken hjemme.

Premieren på filmen er 9.oktober, så det er bare å glede seg!

Vi ønsker å takke Fru Jacobsen, Karianne for Disney Channels Nordic og Annelie i KappAhl for en strålende ettermiddag/kveld 🙂

louise-300x113

One Comment:

  1. Så herlig å lese at dagen ble bra, dette fortjente dere virkelig 🙂
    Fru Jacobsen recently posted…Tren mammamagen ogsÃ¥ i svangerskapet.My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge