Presents for me…

coll4

Robert har vært i København med kompisene sine i helga. Jeg har en veldig snill mann som fikk klemt inn enn besøk hos både lllum og Disney mellom all ølen på turen. Han reiser mye, men glemmer aldri oss hjemme. Han vet at det koster meg mye krefter å ta vare på barna når han er borte, så derfor er det ekstra hyggelig med gaver når han kommer hjem.

Hos Mulberry Illum kjøpte han verdens nydeligste hjerte i vårens farge, Rose Petal. Fargen er faktisk den peneste jeg har sett! I gaveposen lå også et nett i bomull laget for vår/sommer kolleksjonen. Nøkkelringen heter Heart Rivet keyring, og finnes HER. Så vidt jeg vet har ikke Mulberry i Oslo fått den inn i butikken enda. Nettet får man dessverre ikke kjøpt separat.

Nå sitter hjertet trygt på Bayswateren min og lyser den opp 🙂

sep

Jeg elsker Sephora sin dusjsåpe, og det har han også fått med seg. Han kjøpte med et godt utvalg av såpene, og jeg mistenker at jeg må dele med barna. De er like glad i disse dusjsåpene som det jeg er.

Sanne fikk både Elsa og Anna i barbiedukker, og Gabriel fikk en stor Hulken-figur.  De var superfornøyde med at pappa hadde shoppet i Disney-butikken.

Tusen takk til Robert for veldig flotte gaver!

Vi må også si tusen takk til tante M, onkel R, fetter B, samt Kristin, Fredrik, Vegard og Ingvild for at Gabriel fikk være hos dere i går. Han har hatt det utrolig fint!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge