Praktisk og kul drikkeflaske til barn!

//Reklame//

rp_mimmis-logo-300x274.jpg

Jeg har skrevet om min samarbeidspartner Mimmis.no før, og det er ikke uten grunn. Dette er en norsk nettbutikk som har et imponerende utvalg av varer til mor og barn. Jeg liker godt slike totalleverandører som har kort leveringstid, norsk kundeservice, åpent kjøp og gratis frakt over 1000 kr. Da kan man handle alt man trenger til gode priser (de har prisgaranti) i ro og mak hjemme, for så å få det tilsendt.

De har også alltid masse varer på tilbud. Her er det mye penger å spare om man surfer litt rundt på siden og ser.

rp_2014-09-14-11.34.06-1024x7681.jpg

Gabriel har fått prøve ut en utrolig kul drikkeflaske til barn fra Stephen Joseph som heter Little Squirt Dino. Den er BPA fri og av fornybar plastmateriale. Den kan foldes sammen i sekken eller når den ikke er i bruk, noe som gjør at den tar liten plass. I tillegg har den en karabinkrok slik at den kan festes i buksa når han er ute og går på tur.

Når den er full med drikke (296 ml), kan den faktisk stå på bordet også. Den tåler varm drikke og kan legges i fryseren om man ønsker kald drikke. Det beste av alt, sett fra en mors øyne, er at den kan vaskes i oppvaskmaskin!

Det er viktig å merke seg at den ikke passer for barn under 3 år på grunn av små deler.

Gabriel sier følgende om flasken: “Den er kul fordi den ser ut som en dinosaur. Også er den lett å bære med seg. Denne skal jeg ha med i barnehagen for den kan jeg fylle drikke på selv, og jeg kan ha den på buksa mi.”

Disse flaskene finnes i fem ulike modeller (trykk på aktuelle modellen for å komme direkte til siden): DINO, FISK, HAI, PIRAT og UGLE

Når er de på super tilbud og koster fra 29kr -31 kr pr. flaske. Dette er en så god pris at jeg vurderer å kjøpe opp en haug av dem å ha i skapet 🙂

Tusen takk til Mimmis.no 🙂

louise-300x113

 

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.