Post fra Maria Montazami!

2015-12-24 13.23.55

For to dager siden lå det et fint brev i postkassen min.

I konvolutten lå det et julekort som har reist helt fra familien Montazami i California.

2015-12-24 13.24.33-1

Jeg elsker “Svenske Hollywoodfruer”, og har sett sesongene opptil flere ganger. Familien Montazami med Maria i spissen, er selvfølgelig favoritten. Jeg syns dette er en flott og ydmyk familien som viser et utrolig godt samhold. Maria mestrer rollen som både kone, mor, business-woman og kjendis på en suveren måte.

Jeg leser bloggen hennes hver dag, og jeg storkoser meg med å følge med på familiens liv og gjøremål.

Tusen takk for julekortet, Maria!

Formen min er ganske dårlig i dag, men jeg håper jeg klarer å være oppe noen timer under middagen. Jeg må prøve det for familiens skyld.

Med dette ønsker jeg alle bloggens lesere en riktig god jul!

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge