PMU: Tredje og siste refill tok jeg hos Hege i Fredrikstad!

pmu hege

Sanne og jeg har tilbragt noen dager i Fredrikstad denne uka. På onsdag tok jeg turen til Rolvsøy hvor jeg besøkte Heges Permanent make up og Hudpleie for å få min siste refill på øyebrynene mine. De to andre gangene har jeg jo vært modell for SOL PMU, men nå ville jeg besøke Hege som jeg har vært modell for før.

Hege kastet seg rett ut i PMU-faget etter endt grunnkurs hos anerkjente Sol Hegge. Hun er perfeksjonist til fingerspissene, og gir seg ikke før hun er fornøyd. Jeg stoler helt på hennes kunnskap, og selv om hun er relativt fersk i gamet er det enkelt å merke hvor dyktig hun er. Hun har det “visuelle blikket” man trenger for å se hvordan en endring kan få brynene til å se enda bedre ut. Mulig hun har skaffet seg denne erfaringen ved å ha jobbet med make up fra Mary Kay gjennom mange år allerede…?

Hege har sitt eget lille hus bygget på tomten hjemme hos seg selv. Der jobber hun som frisør, linergist og negldesigner, samt distribuerer sminke/hudepleie-produkter fra Mary Kay. Man føler seg velkommen og ivaretatt hos Hege. Det var dessuten godt å komme ut av byen og puste inn litt frisk landluft 🙂

Dersom dere har lyst på like fine bryn som meg og bor i Østfold, kan jeg trygt anbefale Hege til dere. Hun kjører tilbud nå også:

Om man booker time før 5. juli, får man 25 % rabatt. Man trenger kun å ha booket timen innen fristen. Det vil si at om man ringer nå for å få time i august, så får man fortsatt 25 % avslag.

Åpningstilbudet med 25% rabatt på permanent makeup gjelder frem til ferien som starter 5. juli:)
Bryn kr. 3300,- (inkl. to etterfyll – ordinært kr 4400)
Eyeliner oppe kr 2600,- (inkl to etterfyll – ordinært kr 3500 kr)

Besøk Heges facebookside og se mange bilder av fornøyde kunder HER

*

Det finnes mange flere innlegg om permanent make up i kategorien “PMU” for de av dere som vil lese mere om min erfaring rundt dette.

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.