Playmobil-lek på en søndag (giveaway)

//Reklame//

Barna har vært ute og lekt med de nye Playmobil-dragene sine i dag.

Jeg digger Playmobil fordi lekene er så solide. Den kommer i deler og det må bygges, men når leken er bygget opp tåler den å lekes med uten at bitene faller fra hverandre.

Tyske Playmobil har produsert leker lenger enn jeg har levd. Merket ble faktisk markedsført over hele verden i 1975. Nå i 2017 finnes det mange ulike serier, og disse bildene er altså fra Dragons-serien.

Her er Gabriels drage. Gabriel elsker drager, og han ble så glad da han fikk denne av Playmobil. Hver eneste dag har han lekt med dragen sin, og jeg finner den overalt i leiligheten. Den har lagt i skittentøyskurven, i dusjen, på stuebordet og i sofaen. Han drar den med seg overalt.

Dette er Sannes drage. Hvor kult er det ikke at det finnes jente-drager? Den heter visst Stormfull i serien “Dragerytterne fra Borkøy” som går på NRK Super. Den flotte jenta der er Astrid. Sanne digger denne serien, og hun ble veldig fornøyd da hun så hvilken drage hun fikk.

Vi har et ganske fint område her i sameiet hvor vi bor. Vi har egen dam, bro og en bekk. Da barna var ute i stad, knipset de noen bilder av lekene, og det er de dere ser her.

 

Sanne og Gabriel vil gjerne gi en av dere en pakke fra Dragons-serien:

Legg igjen en hyggelig kommentar om hvem dere vil skal vinne denne stilige vikingen, så er dere med i trekningen. Denne pakken er fra 4-12 år i alder. Barna vil trekke vinneren 7. september kl 18, og publisere vinneren på bloggens fb-side.

Lykke til 🙂

Kommentarer

8 Comments:

 1. Jeg vil være med. Kristian synes det er så dårlig gjort at jeg ikke vinner noe til han 😛 Så krysser fingrene for han <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…September, Høsten er endelig her!My Profile

 2. Det hadde vært veldig koselig å vinne et nytt sett til playmo-kassa. Har ikke kommet så mye nytt etter at Lego tok over, men nå tror jeg det kommer tilbake litt- særlig hos hun på 8 år! Ha en koselig høst 💚

 3. Jeg kjenner et herlig søskenpar på 4 og 6 år som hadde elsket denne 😊 Det hadde vært moro å få gi de et slikt sett 😊
  Monica BJ recently posted…Blogging fra egen plattform!My Profile

 4. Denne hadde vært gøy å vinne til sønnen min, Vetle på 7, som ikke har så mye playmo som det mora hadde i sin tid 😉

 5. Jeg vil gjerne vinne til mitt lille fadderbarn, Philip! Han tror jeg hadde blitt skikkelig glad for dette 💙
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Skogstur med miniklanen, bivoks, kaniner og pølse i vaffel!!!My Profile

 6. Denne hadde vært veldig gøy om Vegard hadde vunnet😃 Playmo er det ikke mye av her i hus, men han hadde digga den vikingen der! Og de dragene som gabriel og sanne har var jo superkule😃

 7. Johannes på snart 4 må ha en sånn en! Han trenger leker som tåler en støyt beklageligvis😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.