Playmo-party!

//Reklame//

 

Jeg innrømmer det gjerne:

Jeg elsker leker!

Stua vår har blitt ombygget denne uka. Vi har nemlig fått lov til å teste ut en rekke nyheter fra Playmobil både til jente og til gutt.

Jeg har mange gode minner om Playmobil fra jeg var liten. Tenk at jeg satt og lekte med disse figurene for 30 år siden – og de finnes enda.  Utviklingen har naturligvis vært stor, og nå finnes det mange ulike serier å velge mellom. Allikevel har Playmobil beholdt kjernen i designet sitt. Mine barn digger Playmobil like mye som meg. Dette er leker man kan mikse og bygge sammen, men i motsetning til Lego, så sitter bitene bedre sammen og de er heller ikke så avanserte å bygge.

Prisene er også gode i forhold til hva man får. Alle pakkene i dette innlegget koster faktisk godt under 500 kr.

Jeg blir helt bergtatt av alle de små detaljene, og jeg syns dette var like gøy som barna. Det har regnet mye denne uka, og dette har vært en perfekt syssel å drive med i det dårlige været.

*

Sanne fikk jente-Playmo fra 4-10 år. Hun har en helt egen Playmo-skuff og truet med å ikke gå på skolen fordi hun heller ville være hjemme og bygge.

PLAYMOBIL WEDDING OG FAIRIES

Hun fikk en stor pakke med innhold til en bryllups-mottagelse. Denne serien ble lansert nå i våres i anledning de mange bryllupene som finner sted på sommeren. Den er full av detaljer som dere ser, og Sanne syns det var kjempe gøy å sette det opp ute på verandaen. Hun fikk også et par mindre pakker fra Fairies-serien som dere også ser på bildet. De små pakkene er forresten geniale! De koster under 100-lappen og passer godt å gi i gaver til f.eks barnebursdag.

*

Gabriel erklærte at dette måtte være hans lykkedag. Han fikk nemlig en Porsche og en fjernstyrt roaster. Dette er Playmobil for barn i alder 6-12 år.

PLAYMOBIL PORSCHE 911 GT 3 CUP

Dette var liksom toppen av lykke for 6-åringen, og han satt i flere timer og bygget på Porschen. Til og med jeg prøvde meg på dekkskift på doningen. Den har lys både innvendig og utvendig også. Utrolig god kvalitet som gjør at man fint kan leke med bilen når den er ferdig bygget uten at den faller fra hverandre. En tøffere bil finnes ikke!

PLAYMOBIL ACTION RC-ROADSTER

Denne superkule bilen krever ikke mye bygging, men til gjengjeld går den som et olja lyn når man putter batteri i bilen og i den tilhørende kontrollen. Den har lys man kan justere og en fart som imponerer både meg og 6-åringen. Denne tok Gabriel med ut og den funket fint på asfalten. Gabriel har hatt flere fjernstyrte biler, men de har tålt dårlig utebruk. Denne virker å være i god kvalitet og mister ikke deler så fort man kommer borti noe. En sikker vinner for en 6-åring!

*

Playmobil får man kjøpt ganske mange steder i Norge. De fleste leketøysbutikker fører merket, og i tillegg finnes det en haug forhandlere på nett.

Jeg vil varmt anbefale denne type leker til barn fra 4-12 år.

Spesielt den Porschen er noe av det kuleste jeg har sett.

Håper dere har fått litt inspirasjon til regnværs-sysler for barna deres nå som skolefri nærmer seg og været oppfører seg som det selv vil.

Kommentarer

5 Comments:

 1. Så kult <3 Det der hadde ungene digget og jeg hadde gjerne lekt sammen med dem. Så faktisk på det bryllupssettet her om dagen på butikken 🙂
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Ukesmeny uke 24My Profile

  • Bryllupssettet er nydelig og prisen er ikke så verst heller.
   Selv ble jeg så imponert av Porschen altså. Skal se det dashbordet som lyser når det er mørkt😊
   Louise recently posted…Playmo-party!My Profile

 2. Så utrolig mye kult! Selv digger jeg Playmo og en av hovedgrunnene er som du sier, at det er litt lettere enn lego. Ihvertfall mine tre minste.
  Skjønner godt at dere koste dere, hele gjengen!
  God helg, Louise! Klem!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Duru duru duru duru … BATMAN !!! -nettshopping My Profile

  • Tusen takk, Linn!
   Det skal også sies at etter barnas leggetid kranglet Robert og jeg om å kjøre roadster’n😂
   Jeg hater Lego! Satt i nesten 3 timer med en forbaska vanskelig bil, og da jeg endelig var ferdig så delte den seg i ørten biter da Gabriel skulle leke med den. Utviklet et hatforhold der og da! Playmo, derimot, er mye morsommere😊👍
   Louise recently posted…Playmo-party!My Profile

 3. Jentene hadde en playmo- tid, det tåler som du sier litt mer enn lego.

  Kos dere masse!!!
  Avdelingholt/ Anja recently posted…Jeg lytter fortsattMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.