Pizza med parmaskinke

Reklame

 

Sist uke var jeg invitert av Parmigiano Reggiano til å delta på en lunsj på Tjuvholmen Sjømagasin

-med retter laget av den italienske kokken Francesco Bigliardi fra Parma.

Jeg elsker både parmesan og parmaskinke, så skuffelsen hos meg var å ta og føle på da jeg forstod at formen etter endt stråling var for dårlig til å kunne delta på eventet.

Humøret steg imidlertid betraktelig da jeg åpnet postkassen og fant parmaskinke fra Prosciutto di parma til meg og familien min. Denne skinken er 100 % naturlig og inneholder kun fire ingredienser: spesielt utvalgt svinekjøtt, sea salt, italiensk luft og tid. Den blir kun laget i området rundt Parma i Italia, og det legges mye stolthet i arbeidet rundt å lage skinke med så høy kvalitet. Dette nøt vi godt av i kveld.

 

 

Pizzabunnen er stekt med kun tomatsaus, cherrytomater og ost som fyll. Etter steking la vi på parmaskinke, pinekjerner og ruccola.

Veldig enkelt, veldig raskt og veldig godt!

 

Tips til morgendagens middag, kanskje?

 

Kommentarer

One Comment:

  1. Mmm det så godt ut 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.