Personlig almanakk: Min bestevenn er laget av papir… (m/giveaway)

//Reklame//


persforside

 

I dag lå min nyeste almanakk fra Personlig Almanakk i postkassa mi. Den er altså designet av meg selv, og jeg syns den er så fin. Jeg kan sitte i timesvis med å lage min almanakk – både fordi det er gøy, og fordi nettsiden har så utrolig mange muligheter hva design, form og farge angår.

Historien om denne unike ideèn fikk almanakkens opphavsmann, Anders, da kona hans klaget over at det bare fantes kjedelig almanakker på markedet. Han laget en til henne selv, og snart ønsket konas studiekamerater seg en av samme type. På den måten ble et frø sådd. Dette var i 2006, og i dag leverer de den beste almanakken på markedet.

Det er en fryd å klikke seg inn på Personlig Almanakk sin nettside. Den er nemlig full av farger og inspirasjon. Selve bestillingen er en oversiktlig, trinnvis modell som tar deg enkelt gjennom de mulige valgene slik at du ikke glemmer noe. Underveis kan man se forhåndsvisninger om hvordan det blir, og man kan lett gå tilbake på et senere tidspunkt for å endre dersom man ønsker det. Man kan velge mellom fire ulike størrelser i almanakker, notatbok, veggalmanakk og bloggbok. Jeg har valgt den minste størrelsen almanakk, da jeg syns den passer mitt behov best.

persbakside

Personlig Almanakk gir deg muligheten til  å laste opp egne bilder på forsiden og baksiden. Bildene mine på årets almanakk er svært viktige for meg fordi de er tatt i sommer på den beste dagen jeg hadde. De gjenskaper gode minner og får meg til å smile. Å lokke frem go`følelsen på dårlige dager – er gull verdt!

persemijoi

Nå kan man bruke emojier på eiersiden, og det syns jeg er superkult. Det gjør seg så godt med de små symbolene, og jeg syns eiersiden ble mere levende med disse.

persinnhold

Designet på selve innholdet bestemmer man selv. Man kan velge farger, toppdesign og utseende på rubrikkene nederst, samt om man vil ha med kirkeårets dager (røde dager) og navnedager. Jeg har også valgt å lagre egen bursdagsliste og adresseliste inne på nettsidens “Min side”, slik at jeg bare trenger å huke av for de to listene når jeg lager en ny almanakk. Bursdagslisten har til og med automatisk utregning slik at jeg også kan se hvor mange år personen fyller på bursdagen sin. Man velger selv startmåned, så man kan begynne når som helst på året.

perstilbehør

Når man bestiller en almanakk, så får man automatisk med valgfri farge på linjal og strikk, samt en plastmappe til å ha bilder ol. i. Man kan også kjøpe tilbehør ved siden av dersom man ønsker det. Trykke HER for å se utvalget.

Jeg vil anbefale dere å ha en kundekonto hvor egen adresse, bilder, lister og tidligere bestillinger er lagret. Da vil det være enklere å bestille en ny neste gang. Alle priser er inkludert frakt og moms. Personlig Almanakk har også en utrolig god kunderservice. Man får raskt svar på spørsmål i en serviceinnstilt og hyggelig tone hos Camilla. Trykketiden er på ca 2 uker. Jeg fikk min nå i løpet av halvannen uke, men man må regne et par uker fra den bestilles og til den ligger i postkassa. Jeg valgte å betale med VISA-kort, men man kan betale med kredittkort og faktura også. De tilbyr forresten gavekort, og det må være ypperlig å gi bort til jul og bursdager. Jeg så også at det finnes rabattkode i almanakken både til seg selv og en venn når det er tid for å bestille en ny. Det er en fin gave å gi til sine kunder, synes jeg. Prisene er fra før av ganske så gode, men rabattkoder sier vi jo ikke nei til 🙂

Jeg følger Personlig Almanakk på sosiale medier for herlig inspirasjon og gode tilbud. Jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme for å se hvor mange flotte utgaver av almanakken folk lager.

Følge de her:

Facebook: HER (personligalmanakk.com)

Instagram: @personligalmanakk– husk å hashtagge bildene av almanakken din med #personligalmanakk

Snapchat: pers_almanakk

Jeg skal gå inn på Instagram nå og tagge bildet av min almanakk med #personligalmanakk, da de den 15. september trekker et reisegavekort på 5000 kr fra Ticket blant alle de hashtaggede almanakkene.

*

I samarbeid med Personlig Almanakk får jeg lov til å dele ut en personlig almanakk til en av dere lesere. Det vil si at vinneren får en verdikode til å bruke på sin egen almanakk.

Det eneste man trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet under, samt å dele innlegget på Facebook.

Vinneren trekkes søndag 23.08.15 kl 20.00, og vinneren kontaktes på mail. Navnet offentliggjøres også på bloggens Facbookside. Vinneren trekkes via random.org.

Meld dere på, folkens!

louise-300x113

Kommentarer

49 Comments:

 1. Emil Utberg Andersen

  Jeg vil gjerne ha en slik almanakk 🙂

 2. Jag ÄLSKAR min almanacka från personlig almanack. Har haft därifrån i flera år och fortsätter gärna med det. Hoppas jag vinner.

 3. Å, disse har jeg brukt i flere år alt =) De er superpraktiske for en som er så distre som meg… Særlig nå når jobb og skole og barnehage og alt lissom skal planlegges og organiseres på en gang. Krysser virkelig fingrene for denne premien! =)
  Monica BJ recently posted…Bloggbytte!My Profile

 4. Denne høres mye mer gøy ut enn min kalender fra Rimi ? Hadde vært veldig glad for å få en sånn!

 5. Har aldri hatt en så fin almanakk så det hadde vært toppers å eie en sånn en

 6. En slik hadde vært stas ?

 7. Kunne tenkt meg en sånn ?

 8. jeg er med:) herlig konkurranse!

 9. Vil gjerne ha almanakk.

 10. Jeg er med! 🙂

 11. Å, guri, dette hadde vært så morsomt å vinne! Ikke for min egen del, tror jeg faktisk – jeg har så lyst til å lage en til kjæresten…

 12. Jeg ønsker meg en slik flott almanakk ?

 13. Klart jeg vil ha ?

 14. Så herlig! Jeg er med 🙂
  Nikita recently posted…Me and his guitarMy Profile

 15. Jeg vil at min mor skal få en almanakk, slik at det blir enklere for henne å huske ting.
  Hun sliter med hukommelsen etter hjerneslag, så denne hadde vært helt super! 🙂
  Mvh Siv (sivojento(at)hotmail.com)

 16. Åhh, jeg vil være med…jeg elsker almanakkene fra de….og nå til nyttår skal jeg kjøpe veggkalender fra de og 😀
  Monika Taarneby Aaboen recently posted…På’n igjen…My Profile

 17. Ja takk svært gjerne! 🙂

  Trine D.

  ps. Har skrevet om mine første år som ME-syk i boken “Kroppsmysteriet” – derav uri-lenken! 🙂

 18. Jeg ønsker meg veldig en slik almanakk! De er superfine ?

 19. det ville gjort hverdagen som seksbarnsmamma (og ekstramamma til min svimete ektemann hehe) SÅ mye enklere! Krysser fingrene 🙂
  tina.triger@live.com

 20. Den beste almanakken! Prøver lykken 🙂 Ønsker deg og dine en riktig god helg!

 21. Jeg er med!
  Delt!

 22. Jeg vil gjerne ha en:)

 23. Har hørt mye skryt om disse!
  Ønsker meg en, så prøver lykken her i dag 🙂

 24. Jeg kunne gjerne tenkt meg en slik almanakk. Jeg bruker sånt ganske mye 🙂

 25. Åh, de er så fine! Har hatt flere og kommer til å fortsette med dem!!
  Vil gjerne vinnr

 26. Veronica Elise Kristiansen

  Ja, takk? for en flott almanakk?

 27. Martine Laurhammer

  Så kult!

 28. Prøver så absolutt lykken 🙂
  De ser bare så lekre ut 🙂
  Ønsker deg en kjempe fin helg

  Deler også
  Hilsen Monica

 29. Tora Kristensen

  Har ikke fått bestilt meg en almanakk i år.. Skoleåret startet for tidlig, eller sommeren gikk for fort..
  Har hatt almanakk tidligere og vet at dette er nødvendig. Å vinne en hadde vært helt supert, så jeg kunne fått ryddet opp i hverdagen min 🙂

 30. jeg er med vettu…mamma lise 🙂

 31. Han far vil gjerne ha en sånn 🙂

 32. Nå som jeg har begynt på høyskolen burde jeg helt klart hatt en slik. ☺️

 33. Hadde passet kjempefint å vinne en slik. Deler innlegget videre

 34. Merete Korsgaard

  Hei ?

  Herlig giveaway 🙂
  Likt, delt & følger deg på Facebook.
  Ha en riktig GOD HELG! ?

  Beste hilsen fra Merete
  m-korsg@online.no

 35. Ja takk!
  Delt selvsagt!

  Beste hilsen
  Bente Hagen
  netlohell@hotmail.com

 36. JaTakk dette ønsker jeg meg!!! Med jobb, 4barn og en mann hadde dette vert genialt å ha i veska mi så jeg -kontroll-freak som jeg er-kan ha kontrollen

 37. Jeg elsker de, så ja takk 😀

 38. Får vel slenge meg på da :p

 39. Jatakk☺☺ hadde trengt det

 40. Jatakk, hadde passet ypperlig iom at jeg går på videregående.

 41. En slik vil jeg gjerne ha!! De er så geniale og fine! 🙂 <3

 42. jeg er med

 43. Anita Haraldsson

  Gjerne! 🙂

 44. KIRSTEN FORSBERG ANDERSEN

  JEG VIL GJERNE VÆRE MED 🙂

 45. JEG ER MED 🙂

 46. ER MED VETTU 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.