Partyking.no: Alt du trenger til den ultimate festen!

//Annonse//

//Bilder lånt fra Partyking.no sin nettside//

//Innlegget er i samarbeid med Partyking.no//

De fleste som kjenner meg vet at jeg er over snittet glad i å arrangerer selskaper med ulike temaer.

Spesielt gjelder dette barnebursdager og Halloween-fester for barna.

Jeg kan bruke timesvis på å planlegge alt i fra innbydelser og servietter til små gaver som gjestene får med seg hjem. Jeg er ganske detaljfokusert så alt må stå i stil til hverandre og tilbehøret må matche. Det er ikke alltid barna legger merke til mors innsats i dagene før, men de er alltid både glade og fornøyde over resultatet – i likhet med gjestene!

Her hjemme har vi akkurat ryddet bort en Halloween-pyntet leilighet hvor barnas venner var invitert. Både barn og voksne var utkledd og forberedelsene med pynt og kostymer var like morsomme som selve dagen. Slik har vi det hvert år.

Jeg har ofte tenkt at det ville vært topp å få tak i alt tilbehøret på ett sted. Det ville vært tidsbesparende og ofte ligger ting som matcher eller har samme tema samlet.

Jeg ble derfor super glad da jeg ble introdusert for Partyking.no

Dette er altså en nettbutikk som er totalleverandør for alt innen utkledning og festartikler.

Jeg er kjempe imponert over utvalget deres for her finner man alt i fra ballonger til røykmaskin. De har en egen barkategori som er vel verdt et besøk. Nesten så jeg drømte om barkrok i stua da jeg scrollet ned over siden 😉

Helt ærlig så må dette være himmelen for sånne som meg. Jeg har sittet en god halvtime nå og tittet i hver eneste kategori, og jeg tror ikke det er en ting man ikke får tak i der. Til og med mat og godteri har de!

Og det beste av alt: Man får så mye inspirasjon og ideer til neste gang man skal arrangere fest!

Se bare på denne drit kule pinataen for eksempel!

Det som kanskje overrasker meg mest med Partyking.no, i tillegg til det store sortimentet, er de lave prisene. Produktene er nemlig ganske så billige i forhold til hva jeg er vane med. Nettsiden er også utrolig oversiktlig og tiltalende.

I tillegg er kjøpsvilkårene gode:

Rask levering (1-4 dager), ingen toll, prisgaranti, 14 dagers åpent kjøp, billig frakt (gratis over 1000 kr) og…

…. over 15000 artikler!!!

Her sparer man mye energi, tid og penger altså. Den ekstra energien kan man bruke på festen i stedet.

 

Man kan altså bare sette seg ned, velge et tema enten for barn eller voksne, og så er det bare å slå seg løs! 

 

Jeg GLEDER meg til å besøke Partyking.no igjen,

og heldigvis finnes det alltid en begivenhet å feire!

 

Kommentarer

5 Comments:

 1. Tommel opp for at det finnes sånne sider for oss som elsker temafester, Louise!
  Jeg digger Partyking selv og har utelukkende god erfaring med de – og som du skriver, de har uendelig mye kult å velge mellom. Det beste må likevel være at de har ALT til festen!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…It’s a … (gravid) – svar på ultralyden !!!My Profile

 2. Du og jeg burde starte som tema-fest-planleggere! Vil si vi har god erfaring 🙂 er du ikke enig?
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…It’s a … (gravid) – svar på ultralyden !!!My Profile

 3. Kan jeg få være med? For steder som dette gjør meg virkelig inspirert!!!! Jeg vil ha badekaaaaaaaaaaar!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Dagene som gikkMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.