Økonomiske midler fra uventet hold…

Rett før jeg dro på ferie, fikk jeg en utrolig hyggelig overraskelse inn på kontoen min. Jeg har nemlig en veldig snill bestefar som har solgt leiligheten sin, og flyttet i en eldrebolig. Les gjerne om bestefars fine borettslag HER.

I den forbindelse delte han ut litt arv til sine familiemedlemmer. Jeg hadde ingen forventninger om dette, så jeg ble kjempe glad! Man tenker jo ikke på at man skal arve i en alder av 32 år. Men jeg syns det er fint gjort av han. Nå kan han selv se at vi får glede av det vi har fått. Man sier at penger ikke er alt, men allikevel betyr det mye for oss. Han husket også på sine oldebarn, så nå har sparekontoen deres vokst også.

Det første jeg gjorde etter at jeg hadde jublet så høyt jeg kunne, var å ringe Lånekassa. Restene av studielånet mitt er nå innfridd, og jeg har nada studielån igjen. Dette har jeg ventet på i 10 år! Nå kan jeg heller spare den 1000-lappen jeg betaler hver eneste måned til Lånekassa, og jeg slipper å være kunde hos dem i 3 1/2 år til. For en glede!

Det neste jeg gjorde, var å fylle litt på Robert sin sparekonto. Han fortjener en bit av dette han også 🙂

Det aller meste av pengene ble satt på min egen sparekonto. Det føles utrolig betryggende å vite at jeg har litt penger stående om noe skulle skje. Når man ikke er i stand til å jobbe, kan man ikke jobbe overtid, få ekstra betalt for røde dager eller bruke feriepenger til uforutsette ting. Man har så man klarer seg i hverdagen, men det gir lite rom for alt ekstra. Nå trenger jeg ikke stresse med sparingen slik jeg har gjort før…

Til sist brukte jeg litt penger på to ting jeg har ønsket meg en stund: Canon PowerShot SX 510 HS og ny Mulberry-veske.

 

Siden jeg vet at min bestefar leser bloggen, ønsker jeg å si:

Tusen takk, kjære bestefar! Dette betyr mye for “Skælet”…

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.