Nytt NIVEA produkt: Creme Smooth Shower Cream! m/giveaway

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

NIVEA_CremeSmooth_Cremedusche


De siste 14 dagene har jeg prøvd ut NIVEA`s nyhet innen kroppspleie, nemlig NIVEA Creme  Smooth Shower Cream. Dette er en dusjkrem for passer for meg med tørr hud. Den er full av nærende sheasmør som tar vare på hudens fuktighet og gjør den myk og fin. Kremen er mild, men allikevel rensende. Jeg liker godt lukten lukten av NIVEA sine kremer og den holder i tillegg hva den lover, så dette var en positiv opplevelse.

Jeg har en tendens til å få tørr hud hele året faktisk, og derfor bruker jeg alltid dusjsåper med sheasmør. Dette er en ingrediens som er naturlig rik på vitaminene A, E og F – i tillegg til flere andre vitaminer og mineraler. Det er altså ikke bare kroppen innvendig som har godt av vitamintilskudd. Huden trenger også litt ekstra tilskudd utenfra en gang i blant. Vitamin A og E beroliger og balanserer huden, samt hindrer at den blir tørr. Vitamin F inneholder viktige fettsyrer som beskytter huden og reparerer skadet hud. Dette er altså en passende shower cream å ta med seg inn i dusjen om man ønsker seg myk og velduftende hud!

NIVEA Creme  Smooth Shower Cream vil være i salg fra mai 2015, og veiledende pris er hyggelige 38 kr.

NBO-88130-250ml-06800-Flagship-rgb-6499

Jeg fikk også prøve NIVEA Smooth Caring Body Lotion som jeg ble helt frelst av med en gang. Den inneholder også sheasmør og tilførte huden min masse fuktighet som holdt hele dagen. Spesielt beina mine er veldig tørre og ofte syns jeg body lotions for tørr hud har en tendens til å legge seg som et litt fettet lag på huden i lang tid før det trekker inn. Denne trakk inn med en gang og har en deilig konsistens. Lukten er dessuten helt nydelig.

Denne har en veiledende pris på 61 kr, og den kan kjøpes hos Vita HER.

Jeg syns det er så fint å kunne tipse dere om produkter som ikke er i øvre prissjiktet, men som allikevel holder høy kvalitet. NIVEA er min favoritt på dette området, og jeg håper dere finner deres produkter nyttige.

Har dere lyst til å vinne en NIVEA Creme  Smooth Shower Cream? Legg igjen en kommentar under innlegget, så trekker jeg en vinner søndag 31/5-15  kl 16.00 via random.org, og offentliggjør vinneren på bloggens facebookside.

louise-300x113

Kommentarer

30 Comments:

 1. åh ja den vill jag gärna prova. Min hud är absolut inte sig lik efter strålningen. Mjuk och go låter bra. Så vill jag ha det

 2. Hadde vært moro å prøve:)

 3. Høres ut som et flott produkt ??? Sikkert verdt å prøve den ?

 4. Vil veldig veldig gjerne vinne denne 😀

 5. Jeg er plaga med svært tørr hud på hender og føtter, så denne prøver jeg gjerne =)
  Monica BJ recently posted…Oppskrift: Gelèrull med marshmallowsMy Profile

 6. Jeg vil veldig gjerne vinne den?❤️ Høres ut som det hadde vært noe for meg ja❤️

 7. Line Strandli

  Jeg prøver lykken 🙂 Ha en fin uke 🙂

 8. Marianne Storvik

  Denne hadde Vært super å fått prøvd 🙂 krysser fingrene ☆

 9. Hei! Jeg sliter med eksem og tørr hud og dette ser ut som et bra produkt for meg:) krysser fingrene!

 10. Den vil jeg gjerne vinne:-)

 11. ååh! jaaa takk n.n 😀

 12. Barbro Roksvåg

  Denne ser fantastisk ut 🙂 Elsker Nivea sine produkter <3

 13. Karoline Orud

  Ja takk 😀

 14. Ja veldig gjerne, sommerens tørre hud er på plass her:)

 15. Sigrid Halvorsen

  Jeg bruker nesten bare Nivea produkter så dette må jeg bare ha 😀

 16. Så hyggelig med konkurranse 🙂 Vært morro å prøve!

 17. Jeg er med 😀

 18. Ja, takk, vil veldig gjerne prøve den! 😉

 19. Hei!
  Jeg blir gjerne med i trekningen 🙂

 20. Denne har jeg veldig lyst å prøve

  mvh
  Kjerstin
  wilak@online.no

 21. Therese Sæther

  Veldig lyst til å prøve denne 🙂

 22. Guro Margrethe skjold

  Har veldig lyst å prøve

 23. Den hadde vært moro å prøve 🙂

 24. Vil gjerne vinne! Har veldig sensitiv hud, og elsker de naturlige produktene fra nivea. ❤️

 25. Tom Kenneth Green

  Ja takk 😀 Jeg er med 😀

 26. Pål Roar Frantz

  Ja takk 🙂

 27. Ja, jeg vil gjerne være vinner til denne giveawayen!

  andrea_alfsvag@hotmail.com
  -Andrea

 28. Jeg blir gjerne med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.