Nye sko – et sikkert vårtegn!

//Reklame//

2016-03-15 15.08.52

Denne uka har vi fått hilse på vårsola her i Oslo.

I takt med at naturen våkner til liv, stiger humøret flere hakk. Å gå til innkjøp av en lettere jakke og lave sko, har blitt et sikkert vårtegn hos meg. Så fort hestehoven titter opp, er jeg i full gang med å jakte på årets vårsko.

I år har jeg skutt blink både når det gjelder valg av sko og nettbutikk. Jeg liker å bestille sko via internett fordi det gir meg muligheten til å prøve skoene hjemme i ro og mak. Forutsetningen er selvfølgelig at nettbutikken har gode handelsvilkår for meg som kunde.

I år har jeg bestilt mine sko fra Footway.no. I utgangspunktet hadde jeg bestemt meg for kun ett nytt skopar, men det ble helt umulig da jeg klikket meg inn på nettsiden deres. Footway.no har et enormt utvalg av sko både til dame, herre og barn i alle aldre – og til alle anledninger. Jeg satt i hele 3 timer og surfet rundt inne på nettsiden deres. Det er veldig positivt å kun ha èn nettbutikk å forholde seg til for hele familien. Designet er lekkert, og det er lett å navigere seg rundt der inne. Allerede på dette tidspunktet var jeg selverklært ny footway-kunde:-)

Etter å ha plukket ut en haug potensielle sko-vinnere, måtte jeg lage tre eliminerings-lister. Til slutt endte jeg opp med to par sko som passer til vår og sommer-garderoben. Jeg trengte litt veiledning angående størrelse, og oppdaget at det var et felt hvor kundene kunne skrive sine vurderinger av skoene. Veldig nyttig! Jeg valgte å kontakte kundeservice også angående samme spørsmålet. Man kan nemlig enkelt ringe eller sende mail om man trenger hjelp. Svaret kom kjempe raskt på mail, og den hjelpsomme karen gav svar på det jeg trengte i en hyggelig tone. Dette er jo en norsk nettbutikk, og det er en stor fordel når man trenger veiledning. Den trivelige og morsomme tonen går forresten igjen både i ordrebekreftelsen og i annen informasjon de sender ut.

2016-03-15 15.06.36

Det første paret med sko jeg måtte ha, er disse fra Rieker. Jeg setter kvalitet høyt, og spesielt sålen må være god for meg med dårlig kropp. Rieker er et kjent for sin tyske kvalitet og design. Sko fra Rieker former seg etter føttene og har god passform. De er brede og sitter godt på foten min.

2016-03-13 14.40.03

Overmaterialet er i skinn, noe som også former seg etter foten ved bruk.

2016-03-15 15.08.47

Jeg falt sånn for fargene på denne modellen. Jeg har mye beige og blått i min garderobe, så disse fargene er midt i blinken. Planen er å erstatte den hvite lissen med sløyfebåndet etter hvert. Disse skoene har jeg tatt i bruk allerede. Perfekte vårsko!

2016-03-15 15.11.12

Det andre paret er Reebok sin bestseller, Princess.

De passer godt både til shorts, sporty kjole og skjørt. Sålen er tykk, noe som gir en god demping når man går mye. De er lette som en fjær, og de er svært behagelige på foten. Jeg liker de så godt at jeg vurderer å kjøpe et par i sort også. Prisen er dessuten kjempe fin.

2016-03-15 15.10.45

Disse skoene skal faktisk få oppleve Paris til sommeren.

Footway.no har gratis frakt og retur, prisgaranti og 180 dagers åpent kjøp. Dette er vilkår som er svært gunstig for oss kunder. Vi trenger ikke betale mer enn hva selve skoen koster, og er vi ikke fornøyd så er returen veldig enkel å utføre.

Det som imponerte meg mest med denne nettbutikken, var hvor fort jeg fikk skoene. Allerede samme dag som de ble bestilt, ble de sendt fra lageret – og neste dag satt de faktisk på føttene mine her hjemme. Det er ganske utrolig! Footway.no har alle størrelser og modeller på lager til enhver tid, så det er nok mye av grunnen til at det gikk så raskt.

Jeg er generelt sett ganske kresen når det gjelder nettbutikker, og jeg har relativt god erfaring når det gjelder netthandel. Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er den beste nettbutikken jeg har handlet fra noensinne.

 Jeg håper dette innlegget er til nytte for dere som vil fornye sko-garderoben nå som våren og sommeren snart kommer. 

Husk å sette av goooood tid

– her er det mange fristelser!

louise-300x113

Følg gjerne Footway.no på sosiale medier for inspirasjon og gode tilbud:

Facebook: HER

Instagram: @FOOTWAY

11012834_1031796890172968_3430751544307997837_n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge