Nye jeans som passer kroppen min….hurra!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten//

19619_527871557235406_556490101_n

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i KappAhl sine klær, og jeg har også butikkjeden som samarbeidspartner her på bloggen. Jeg har vært medlem av kundeklubben deres i lang tid, og i dag slo jeg til med tilbudet om 100 kr avslag på jeans. Vi småbarnsmødre elsker jo gode tilbud, men hater å kjøpe jeans!!

Jeg dro med meg min gode venninne Kristin for å sjekke ut de nye jeansene som jeg har sett på tv-reklamen. Det endte med kjøp for oss begge da de satt som et skudd! De er litt høye i livet slik at hofteflesket ikke tyter ut på hver sin side, samtidig som de ikke når helt opp i armhulen på jenter som er korte i livet. Nå går jeg rundt med de hjemme for å sjekke at de ikke utvider seg for mye. Gjør de det, så må jeg ned en størrelse (30 dagers åpent kjøp, tjooohoo). Det fine med KappAhl-buksene er at størrelsen faktisk stemmer med realiteten. Mange kjedebutikker har så små størrelser at man føler seg som et berg når man i realiteten er størrelse 40.

Det er bare å slå til på den modellen Kristin og jeg valgte for den tror jeg passer de fleste. De kostet 299 kr ( ord. pris 399 før avslaget på 100 kr). Modellen heter Slim Boyfriend Fit og finnes HER

woman-jeans-kategoribild-562x260

Nå har KappAhl en ny type medlemsklubb, Life & Style, som gir deg 5 % bonus på alt du kjøper i tillegg til supre tilbud slik det vi benyttet av oss i dag. Vi kan også få 25 % avslag på en valgfri vare nå. For å få bonusen, laster man ned en gratis app på mobilen. Jeg gjorde det akkurat nå, og fikk jaggu 50 kr i velkomstbonus og vant 100 bonuspoeng til i et skrapespill 😉 Disse bonuspoengene kan man ta ut i varer etterhvert. Mobilen har jeg alltid med meg, og nå kan jeg bare vise frem appen til kassadamen og samle poeng hver gang jeg handler. Hver krone gir 1 bonuspoeng, og når man har samlet 1000 bonuspoeng så får man en bonussjekk på 50 kr. Medlemskapet er helt gratis. Herlig altså!

Det kommer til å komme et morsomt jeans-innlegg i samarbeid med KappAhl litt senere i høst hvor jeg viser dere jeans-modeller til folk med normal kropp. Da blir det nok konkurranse også 🙂

 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.