Nydelige Pukka!

Reklame

Jeg fikk en så koselig overraskelse i posten forrige uke.

Hele postkassen min luktet en blanding av mint og bær!

Pakken var fra Pukka og inneholdt nydelig te og et krus i økologisk bambus.

 

 

Jeg elsker dette kruset!

Designet er nydelig og heter Tumeric Gold. Dette er kruset man skal ha nå på denne årstiden altså. Se hvor fint den passer naturen i bildet jeg har tatt over her.

“Koppene er laget av verdens raskest voksende og mest bærekraftige plante, nemlig naturlig økologisk bambus. Med en blanding av bambusfiber og GMO-fri maisstivelse er disse lekre krusene et miljøvennlig alternativ til engangskrus i papp, som oppfordrer forbrukere til å konsumere mer etisk.”

Koppen kan vaskes i oppvaskmaskin, og det er et stort pluss for meg. Jeg liker dessuten at den har varmebeskyttende lokk og ring slik at man ikke brenner seg eller søler.

 

I et så flott krus må man jo ha te…

Anne og Maria som sendte meg pakken, hadde plukket ut to favoritter som passer meg veldig godt sett i lys av min sykdom.

Pukka Turmeric Active inneholder nettopp turmeric, eller gurkemeie som vi kjenner den som. Gurkemeie er kjent for sin lindrende effekt på såre muskler og ledd. Den virker betennelseshemmende på kroppen, og er et godt supplement til en smertefri kropp.

Pukka Green Collection er en blanding av 5 ulike grønne teer med forskjellig smak. Det var to av disse teene jeg luktet da jeg åpnet postkassen. “Ginseng matcha green” inneholder sitrongress, ingefær og rød ginseng, og skal være energigivende. Jeg trenger absolutt energi, så jeg tror jeg starter med denne. Jeg må dog si at “Wonder berry” frister med sin nydelig lukt.

 

 

Med i pakken lå det et håndskrevet brev.

Hvor ofte får man det i disse dager?

Aldri.

Jeg satte utrolig pris på det håndskrevne brevet, og ikke minst de fine ordene nederst fra Anne og Maria.

Nå skal jeg ta meg en kopp Pukka-te og glede meg over den fine heia-gjengen jeg har.

 

Lyst til å følge meg på facebook?
Klikk HER
Kommentarer

3 Comments:

  1. Åhh, nå fikk jeg gakkis på armene!!!!

  2. 💙
    Den koppen er superfin! Og praktisk – har samme selv 🙂 Liker hodt at den har den lille «fliken» så man ikke søler. For det er fort gjort når man er på farten.

    Og pukka er desidert favoritt teen min! Har du smakt den med lakris? En all time favoritt! Og så digger jeg julekalenderen til Pukka, en ny spennende smak hver dag.
    Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…Få sommerklare føtter OG kvalitetstid på 15 minutter!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.