Nydelige Polaroid-solbriller fra Sunglasses Shop…

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten og meg//

rp_Polaroid-sunglasses-20131.png

Jeg er, i likhet med de fleste andre, stadig på jakt etter det perfekte paret med solbriller.

Min ME – sykdom gjør at jeg til tider er veldig lysømfintlig både for sol og skrapt dagslys. Jeg er faktisk avhengig av å bruke solbriller hele året når jeg er ute på dagtid, og jeg blir skikkelig dårlig om jeg ikke beskytter øynene – så for meg er det ekstra viktig med gode briller.

Jeg er så utrolig heldig å ha fått et par med solbriller fra Sunglasses Shop. Der jobber det ei utrolig hyggelig og kunnskapsrik jente som heter Regine. Hun har lært både meg og dere lesere om briller som passer til lysømfintlige øyne før. Ta en titt HER.

Regine foreslå at jeg skulle prøve solbriller fra merket Polaroid da disse glassene skal være særlig gode for de som blir sliten i øynene av sterkt lys. Jeg har ikke noe erfaring med dette merket fra før av, men jeg har gledet meg veldig til å få prøve de ut.

Disse Polaroid solbrillene kan man også få med styrke for de som trenger det!

Nå har jeg brukt solbrillene i noen dager, og jeg elsker dem!!!

meg

Hvorfor jeg liker de så godt skal dere få høre om nå:

Om modellen

Min modell har svart innfatning utvendig og brun innfatning innvendig og på kantene. Jeg bruker både svarte og brune klær, så fargen er perfekt. Jeg er skikkelig fan av designet på denne modellen, men jeg må også si at det var mange lekre solbriller å velge mellom. Jeg fikk det siste paret av akkurat denne modellen, men heldigvis så kommer Polaroid stadig med nye kolleksjoner. Sunglasses Shop har allerede fått inn flere solbriller fra den nyeste kolleksjonen, og de siste solbrillene fra merket kan dere se her:  Polaroid

Polariserte glass

Det spesielle med solbrillene, er nettopp glassene. Alle Polaroid solbriller kommer med UltraSight glass, laget av avanserte øko-polymer, og de er også pressepusset – en prosess hvor polariseringsfilteret bevares bedre. Mine solbriller har graderte glass hvor det mørkeste feltet er øverst der hvor sola treffer. Jeg har alltid hatt Ray Bans, og de jeg har  brukt til nå er veldig mørke. Dette har vært et problem når jeg kjører bil og jeg skal inn i en mørk tunnel. Polaroid solbrillene jeg har nå er ikke så mørke, slik at jeg kan ha de på under hele bilturen. Det føles ut som om det skarpe lyset blir dempet uten at det blir mørkere å se av den grunn. Jeg merker tydelig at glassene bryter lyset på en bedre måte, og man må bare ha slike solbriller på seg for å kjenne hvor godt det føles for øynene.

Komfort

Jeg finner alltid noe på en solbrille som ikke fungerer optimalt når det gjelder komfort. Jeg ble derfor utrolig overrasket da jeg tok solbrillene på for første gang. Ikke stanget jeg øyevippene i glasset, ikke klemte de på siden, ikke var de for løse og falt ned på nesa da jeg bøyet meg, ikke var de tette mot kinnet slik at de dugget, ikke var de tette mot pannen, ikke var de vonde over øret eller nesen etter en stund…og jaggu syns jeg selv at jeg kledde dem!!!

Brillens lette vekt gjør at den er utrolig behagelig å ha på over lengre tid. Jeg pleier alltid å få vondt på toppen av øret der hvor en stor del av solbrillens vekt kjennes best. Det har jeg faktisk ikke fått av denne modellen.

Pris

Utrolig nok koster ikke disse solbrillene veldig mye penger. Prisen er fra 355 kr-508 kr for et par, og det syns jeg er helt overkommelig for så gode solbriller. Min modell koster 436 kr inkl moms og frakt 🙂

Nå tror dere sikkert at dette er for godt til å være sant, men det er det altså ikke. Jeg er kjempe glad for å få noe som fungerer godt for øynene mine, og dette er ikke den siste modellen denne fruen kommer til å bruke fra Polaroid!!!

Sunglasses-Shop

Om Sunglasses Shop

Jeg har lyst til å si litt om nettbutikken deres også. Sunglasses Shop tilbyr solbriller dame og herre fra kjente merker som Ray-Ban, Oakley, Chanel og Dior. De har faktisk over 100 merker i sitt sortiment som dekker bruksområder fra design og mote til sport.

Dette er en britisk bedrift som drives fra Essex i England og har nettbutikker i hele Skandinavia, USA og Australia. I tillegg sender de over store deler av verden. Alle brillene de selger kommer direkte fra merkene/produsentene. De innehar gyldige lisenser og kontrakter som regulerer merkevarenes verdier og satte retningslinjer. Merker som Oakley og Ray-Ban er Sunglasses Shop autorisert forhandler for. Det er altså 100 % trygt å handle fra denne flotte nettbutikken.

Jeg syns ofte det er vanskelig å handle solbriller på nett da jeg er litt avhengig av å prøve de på for å kjenne etter hvordan passformen er. Denne nettbutikken har imidlertid 30 dager åpent kjøp og fri frakt, så da er det enklere å returnere om brillene ikke svarer til forventningene. De har en av de beste kundeservice-løsningene jeg har sett med gratisnummer man kan ringe, live chat og mailinfo. Med 10 års erfaring på markedet, står de godt rustet til å gi gode råd om trender, bruksområder og hva som passer akkurat DITT ansikt best. Nettsiden er på norsk, og kundeservicen gis også på vårt eget språk. Prisen er det ingenting å si på, og moms er inkludert. Jeg kan trygt anbefale nettbutikken til dere lesere.

Damesolbriller har de et imponerende utvalg av. Bare klikk på linken og se. Jeg går jo nesten i spinn av alle de lekre modellene 🙂

 Sunglasses Shop har forresten en rabattkode nå som gir 10 % avslag på kjøpet. Det kan jo være noen kroner å spare på det tilbudet der. Bruk kode: sgswelcome

Neste fredag ( 07.11.14) fyrer jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Sunglasses Shop som gir dere lesere muligheten til å vinne et par valgfrie Polaroid solbriller, så da er det bare å melde seg på den!!!

Til siste vil jeg si tusen takk til Regine og SunglassesShop for alt dere har lært meg om lyssensitivitet og bruk av solbriller. Jeg er veldig takknemlig for å ha en så flott samarbeidspartner, og jeg er glad for at jeg nå har fått hjelp til å kunne være mere ute i frisk luft uten å bli så dårlig av lyset…

louise-300x113

Lik gjerne SunglassesShop på Facebook HER

og Louises lille verden HER

Kommentarer

One Comment:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.