Nydelige Natasha!

//innlegget inneholder reklamelink//

nat1
I morgen har vi 9 års bryllupsdag, og i den anledning fikk jeg denne vakre vesken fra Marc by Marc Jacobs av Robert.

Dette er den nye New Q Natasha, og den er litt annerledes enn Classiq Q Natasha. Jeg har hatt Classiq Q tidligere, men følte den var en tanke for stor. New Q er litt mindre, har lenger flapp, bredere rem med ekstra padding ved skulderen, smalere logo og en litt stivere struktur i skinnet. Den har også linning i burgunder, samt paste i samme farge. Jeg fjernet paddingen på skulderen da den er avtagbar, så den ser dere ikke på bildene i dette innlegget.

nat3

Vesken ble kjøpt på 30 % salg i nettbutikken til The Mint Company, og den ble så hentet i butikken da vi var på Gran Canaria. Dette var den siste vesken i cement farge de hadde, og jeg ble veldig glad da Robert sa han hadde kjøpt den til meg i gave. Jeg trengte en vanlig hverdagsveske og denne er robust og tåler mye. Cement er min favorittfarge hos Marc by Marc Jacobs. Den går til alt, og kan brukes sommer som vinter.

nat2

Natasha og jeg har blitt veldig gode venner i løpet av de siste dagene. Jeg kan trygt anbefale henne videre både når det gjelder kvalitet, størrelse og modell. Marc by Marc Jacobs har to butikker i Oslo som også sender varer til hele landet dersom dere vil skaffe dere en lik veske.

Tusen takk, Robert! Det var en “spot on”-gave 🙂

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.