Nydelig Prosciutto di Parma til lunsj!

 

//Reklame//

2016-03-10 15.02.26

I dag har jeg spist en skikkelig flott lunsj, dere.

Jeg elsker spekemat, og parmaskinke er noe av det beste jeg vet.

Prosciutto di Parma leverer ekte parmaskinke som er lagret i minimum 12 måneder. Her snakker vi om et naturlig kvalitetsprodukt uten tilsetningsstoffer. Denne skinken blir altså produsert og modnet i området rundt Parma, nord i Italia. Den består faktisk kun av fire ingredienser: italiensk svin, salt, luft og tid. Og nettopp tiden er en viktig komponent for den gode smaken. Lang lagring er essensielt.

Vi kjenner alle til italienernes kjærlighet til mat og gode råvarer. De satser stort på naturlig produksjon og Prosciutto di Parma-skinken kommer fra griser som kun fôres med mysen av parmesanosten og kornprodukter, noe som er vesentlig for å få frem den gode skinkesmaken. Kosten til grisene bidrar til deres utmerkede helsetilstand. De må dessuten minst være ni måneder gamle og veie 140 kg for å være egnet. Alle disse grisene kommer fra gårder i 10 regioner i Nord-Italia. Nøye utplukkede griser altså.

2016-03-10 14.55.58

For oss skinke-elskere kan jeg ellers fortelle at Prosciutto di Parma-skinken har lavt kolestrolinnhold og er rik på protein. Den er lett fordøyelig, og den gode og runde smaken gjør at parmaskinken passer for alle.

Denne kommer til å bli en favoritt på frokostbordet i påsken!

louise-300x113

PS: Jeg må forresten kjøpe ny pakke til påskefrokosten for jeg spiste hele pakken selv i dag 😉 Da er det bare for meg å se etter kronen med navnet Parma i.

Kommentarer

2 Comments:

  1. Mmmm =) spekeskinke er det beste som finnes =) 4 mnd igjen til jeg kan spise det! 😛
    Monica BJ recently posted…Oppskrift: Påske-pikekyssMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.