Ny teknologi gir mer fritid!

Annonse

/Bilder lånt fra produsenten/

Alt som kan gi mer fritid og gjøre livet enklere er jeg for!

Jeg husker fra barndommen hvor mye foreldrene mine slet for å holde hus og hage i orden.

Hver eneste helg gikk med på å klippe gresset, sørge for rette kanter rundt alt av blomsterbed, og for ikke å nevne husvask.

Siden har jeg sverget på at jeg aldri skulle skaffe meg hus og hage – nettopp fordi det innebærer mye jobb.

I dag har det heldigvis kommet mange nye hjelpemidler på markedet for dem som lever i en travel hverdag. Helt siden 2008 har Roboteksperten.no gjort livet enklere for oss.

Roboter av ymse slag tar nå over mye av den tunge jobben man før hadde å stri med hjemme. Utvalget i denne sjangeren begynner å bli ganske stort og man kan velge og vrake i gode modeller.

Hvor deilig er det ikke å sette på en robotstøvsuger eller en robotgulvasker når man drar på jobb om morgenen, for så å komme hjem til rene gulver?

Vi har riktignok vaskehjelp her hjemme, men må si jeg kunne tenke meg en robotstøvsuger selv. Modellene som nå finnes på markedet er ganske avanserte, og stopper ikke opp så fort de møter på et stolbein.

Gressklipping er om mulig enda mer kjedelig enn gulvvask. Godt at det da finnes små roboter som gjør den jobben også. Slipp den lille saken ut på plenen og sett deg i go`stolen og nyt solen.

Som nevnt finnes det mange modeller å velge mellom. Heldigvis tilbyr Roboteksperten god kundeservice og kan hjelpe deg med å velge akkurat den modellen som passer ditt individuelle behov.

De har også 365 dagers angrerett og fri frakt ved kjøp over 500 kr. Og skulle den lille roboten måtte trenge en reparasjon, så har de autorisert serviceverksted som gjør den “fit for fight” igjen.

Besøk gjerne nettsiden og se hva de har å tilby!

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Begynner å få lyst på en sånn støvsuger altså..
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Å bli venn med en robot.My Profile

 2. Jeg skulle gjerne hatt toooo (!) sånne hjemme!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Jeg lot med bestikke igjen! Barna utnytter meg … (ukesmeny som dro dit pepper’n gror)My Profile

 3. Jeg elsker å klippe gresset 😀
  Da får jeg surret for meg selv litt. Som regel gjør jeg det på en dag med fint vær, så jeg får farge også.
  Men, jeg hater å støvsuge da, så jeg skulle egentlig hatt en sånn.

 4. Kjenner at den vaskeroboten hadde vært genial her. For med fire barn blir det fort klissete gulv, og mammaen synes ikke det det så kult å vaske HELE tiden.
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…Magen, treningsprogram Januar #prosjektnymammaMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.