Ny kul, enda mere cellegift og spørsmål om silikon…

De siste to ukene har vært tappende for meg!

Så tappende at jeg ikke har orket å skrive så mye her på bloggen. De stundene hvor formen har vært god, har jeg valgt den bort til fordel for hyttetur og bursdagsfeiring.

17. mai fikk en rørt Louise se begge sine barn aller først i barnetoget på Slottsplassen. Det var stort!

På kvelden den dagen logget jeg meg inn på “Min journal” og kunne lese at MR tatt 8. mai viste et fortsatt stort område på 10 cm med kreft. Ikke som en solid svulst, men som spredte områder. Der røyk brystbevarende operasjon, for å si det sånn.

I tillegg så de noen uspesifikke lesjoner i det friske brystet. Jeg måtte derfor på ultralyd nå på fredag, og da fant radiologen to forandringer. Den ene måtte jeg ta tre grovnålsbiopsier av. Venter fortsatt på svar av disse biopsiene. Om jeg skulle ha kreft i begge så tar de det under samme operasjon.

På mandag var jeg hos brystkirurgen og fikk operasjonsdato. Jeg skal operere på Ullevål 5. juli og ligge på sengepost på Riksen etterpå. Etter operasjonen er det nemlig plastikkirurgene som skal passe på meg. Jeg skal få en primær rekonstruksjon hvor en brystkirurg skreller ut alt brystvev og fjerner alle lymfer under armen, før en plastikkirurg tar over og legger inn en protese. Type protese vil de velge ut den 26. mai når jeg skal besøke plastikkirurgen.

De har også lovet et brystløft på andre brystet slik at begge puppene blir så symmetriske som mulig. Denne operasjonen vil først finne sted når protesen i den opererte puppen “har satt seg” og jeg ikke får kapseldannelse på den som følge av strålingen.

Nå har jeg bare 4 cellegiftkurer igjen før operasjon. Etter operasjonen bærer det tilbake til Radiumen igjen for stråling.

 

Tre ulike sykehus og topp ekspertise – jeg er heldig!

 

På den 7. Taxol-kuren fikk jeg selskap av lillebroren min. Det var veldig hyggelig!

 

Still going strong selv om det er mye å ta innover seg…

 

Kommentarer

16 Comments:

 1. Louise, jeg er fortsatt en del av heiagjengen, – stor, varm og solrik klem fra Moss
  Nann Karin recently posted…Jeg må bare hvile meg førstMy Profile

  • Åhhh, Nann Karin! Jeg er takknemlig for at du er med 🙂

   • Hei på deg Louise!! Nå syns jeg du har fått i overkant hva man skal ha gjennom et liv. Nå går pila bare en vei og det er oppover. Masse lykke til!🌼😘🌼 og god bedring!🌸💕🌸stor klem fra Wenche

    • Hei Wenche!
     Du kan så si!
     Syns jeg har brukt opp uflaks-kvota nå altså.
     Men jeg prøver å tenke at det hele ender bra til slutt. Det nytter ikke å være bitter selv om det finnes dager hvor jeg syns livet er bra urettferdig.

 2. Jeg heier på deg snuppa <3 Du er bare amazing <3 Men jeg forstår godt at det tapper mye energi.
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…Juni, og sommeren er offisielt i gang!My Profile

 3. Sterke gode deg! Du klarer deg godt gjennom dette, det skal gå bra og jeg er også en del av den store heiagjengen din! Du er tøff som tør å dele så mye! Lykke til ❤️❤️❤️
  Monica BJ recently posted…Dovre klærMy Profile

 4. Stor klem til deg Louise, du er tøffere en toget. Alt du du må igjennom, håper du klarer å bevare optimistimen oppi alle dårlige nyheter.

  • Tusen takk for klemmen, kjære Magnhild. Jeg må prøve å holde på den positive strategien for eller detter jeg vel ned i det berømte svarte hullet. Da blir alt enda verre så det gjelder å spore seg selv inn på et konstruktivt spor. Det krever mye energi da.

 5. Det er utrolig hva man får til når man ikke har noe valg. Du er faen meg en av de råeste jeg vet om for tiden. Min topp fem, altså!

  Sees plutselig!

  • Ja, hadde noen fortalt meg om alt dette for noen år tilbake så hadde jeg sittet inne på lukket avdeling nå fordi det er så overveldende. Men jeg er sliten – fryktelig sliten!

 6. Signerer Anjas kommentar over, Louise! Du er den tøffeste og råeste jeg kjenner. Alle gode tanker og lykkeønskninger herfra til deg!
  Jeg heier og heier på deg!
  #fuckcancer #teamLouise 💙
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Spillegalskapen begynner tidlig // men jeg oppmuntrer dem gjerne til å fortsette!My Profile

 7. Så trist å lese at du må gå igjennom dette. Jeg har ikke så mye å si, jeg vil bare sende deg en masse gode tanker og cyberklemmer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.