Ny Disney-film: The Good Dinosaur

//Annonse//

//Bildene er hentet fra produsenten//

Den gode dinosaur

 

Disney Pixar Animation laget en ny Disney-film i 2015, og nå kommer den på norske kinoer:

The Good Dinosaur/Den Gode Dinosaur

“Hva om asteroiden som for alltid forandret livet på Jorda bommet helt på planeten, og at de gigantiske dinosaurene aldri ble utryddet?”

I denne herlige familiefilmen møter vi Apatosaurusen Arlo og hans usannsynlige menneskevenn. De reiser sammen gjennom et mystisk landskap med tøffe utfordringer underveis. Arlo må lære å stole på seg selv og å kontrollere sin egen frykt i møte med landskapet og de andre dinosaurene.

Jeg ser med en gang at dette er en film som kommer til å slå an i min familie. Jeg har to barn som elsker dinosaurer, og det virker som om disse små-skumle skapningene har en tendens til å interessere barn generelt. Animasjonsfilmene fra Pixar gjør bildene så levende, og man får en helt annen opplevelse ved å se dem.

Jeg kjenner at denne lille Arlo setter i gang de samme følelsene hos meg som da jeg så “Lillefot og vennene hans” på film for første gang – en liten, modig skapning ute i en stor og skummel verden. Utfordringene tas på strak arm og moralen i filmen er god. Dette gleder et mamma-hjerte!

Dette er jo en familiefilm, men aldersgrensen er satt til 6 år på grunn av noen mørke og dramatiske scener. Filmen inneholder visst også noen “skremmende skikkelser”, så det kan være greit å forberede barna på dette før filmen. Ellers varer den i 1 t og 40 min.

Jeg gleder meg til å ta familien med på kino for å se Arlo og hans episke reise. Det blir en koselig familieaktivitet nå på denne mørke tiden av året.

Filmen har premiere i Norge den 22. januar.

Her kan du se traileren:

 

 

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.