Noen kamper velger jeg selv…

Jeg er så utrolig sliten og dårlig nå!

Nå man er så syk som meg og vet at formen får seg en real smell i form av feber, smerter, hodepine, kvalme, besvimelse etc. etter aktivitet, så gjelder det å være nøye med hvilke aktiviteter man velger.

Jeg har jo lært at aktivitetstilpasningen er det viktigste tiltaket jeg kan gjøre selv, men jeg tåler så utrolig lite nå at jeg må strekke strikken litt dersom ikke livet kun skal bestå av barnas lekser og lett husarbeid når jeg orker.

Som dere kunne lese om her på bloggen så tilbrakte jeg et døgn på kick off med me&i. Jeg visste at jeg kom til å ligge minst en uke med utrolig dårlig form etterpå, men jeg valgte å bli med allikevel. Jeg MÅ oppleve noe hyggelig selv om det koster. Hvis jeg ikke opplever noe som helst sosialt, vil jeg ende opp med 0 livskvalitet. Det kan fort bli mentalt farlig!

Smellen var vond – fysisk helt pyton!

Så var det bursdagsselskaper i helga. Gabriel feiret sin 7 års dag og min svoger sin 40 års dag. Så lenge jeg kom meg opp i loddrett stilling, var jeg fast bestemt på å delta på begge deler i noen timer. Det gikk akkurat.

I dag er formen et helvete!

Samtidig har barna sin første skoledag. En drøss av lapper og beskjeder. Høsten første fotballkamp. Middag som skal lages. Klesvask til toppen av to skittentøyskurver. Et kjøkken som må ryddes etter middag. Bøker som må trekkes. Barn som må legges.

Dette er langt mer enn hva jeg fysisk klarer i dag. Godt jeg har en mann og en 11-åring som kan hjelpe meg litt.

Resten får jeg ta i morgen…

 

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Huff, vi skule bodd nærmere så skulle jeg absolutt hjulpet deg <3 Masse masse god bedring vennen <3
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Addnature – for deg som elsker å være ute i naturenMy Profile

 2. Du må bare delegere! Gjøre det som er viktigst for at du skal ha det bra mentalt. Jeg føler virkelig med deg! Selv om jeg fortsatt klarer å gå en liten tur hver dag og har litt normalitet, er ikke formen noe å skryte av.

  Det er ikke bare bare med oppstart etter ferien!

 3. Jeg håper dere har masse klær, ellers kan jeg anbefale boksokk, da klarer de alt selv. Jeg sier inni meg som ett mantra at jeg ønsker deg gode dager, sender over en klem via veven.
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Surf’s up!My Profile

 4. Masse gode klemmer og energi sendes din vei, Louise!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Ta en potet! (Gjerne en hjemmedyrket!)My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.