Noen ganger kommer det en tåre i øyekroken…

Forrige uke var tung å komme igjennom.

Men vet dere, det hadde noen herlige damer fått med seg. Jeg har aldri møtt de i virkeligheten, og aldersmessig kunne de vært mødrene mine nesten. Allikevel er jeg utrolig glad i de og de betyr mye for meg.

Den første pakken jeg fikk kom fra Aure:


IMG_3239
Jeg ble så glad da den lå overraskende i postkassa mi og duftet helt gjennom papiret.

IMG_3240

Den andre pakken kom fra Drangedal, og den var like nydelig:

IMG_3236

IMG_3242

Tenk at de valgte samme duftende såpe 🙂

Jeg elsker lukten og har de begge på hyllen min ved senga. I reneste mindfulness-stil tar jeg noen gode sniff av de en gang i blant. Har dog merket at man kjenner lukten av de bare man går inn døra til soverommet. Jeg elsker slike hverdagsgleder.

Jeg fikk noen fine kort også. Jeg gråter sjelden, men det var noen ord der som virkelig lokket frem en tåre i øyekroken. Det blir en bekreftelse på at jeg fortsatt betyr noen for andre mennesker, at jeg ikke er glemt og at andre er takknemlig for at jeg finnes. Følelsen av å bli verdsatt er en følelse alle mennesker trenger…

Så til Inger og Astrid vil si: Tusen takk for oppmuntringene – de ble høyt verdsatt!

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Fordi du fortjener det, sola vår der i Oslo!!! Alltid gode ord fra deg, uansett tilstand…Sååå glad du er min venn, kjære Louise <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.