Noè, Möet & Me ønsker godt nytt år2015-12-31 00.54.57

Dette er den 4. nyttårsaften på rad jeg har det samme store ønsket for 2016 – jeg vil ha tilbake livet mitt!

Jeg er både bitter og skuffet over at jeg fortsatt ikke er bedre. Jeg er faktisk enda dårligere enn jeg noen gang har vært.  Allikevel må jeg fortsette å håpe på en bedring i 2016. For i det øyeblikket jeg slutter å håpe – har jeg tapt!

Jeg akter ikke å tape den mentale kampen mot min egen helse. Mentalt tap er selvdestruktivt og kan føre til både depresjon og selvutslettelse. Det er i hvertfall det jeg ser for meg.

I 2016 skal jeg ta en dag av gangen. Jeg skal ikke sette for store krav til meg selv i hverdagen, og jeg skal rose meg selv for det jeg klarer. Og jeg skal ha lite eller ingen fokus på det jeg ikke klarer.

En av mine beste opplevelser dette året kom rett før jul.

For dere som lever et normalt liv med jobb, fritidsaktiviteter og trening vil dette være ubetydelig, men for meg var det stort. Jeg fikk nemlig aktivitetsplanen min fra NAV for det neste halve året i posten. Mitt tiltak for å nå målet om å bli frisk, er hvile og aktivitetstilpasning. Men det var jammen kommet opp et nytt delmål der: skrive blogg! Som beskrivelse til delmålet om bloggen, stod det at jeg skriver bloggen når jeg orker og at jeg skriver noen annonse-innlegg pr. mnd som jeg får godtgjørelse for. Videre hadde min søte saksbehandler skrevet bloggen opp som deltidsjobb. DELTIDSJOBB!!!

Herregud, hvor glad jeg ble. Tenk at NAV anser bloggen så viktig at de setter den opp som eget delmål og deltidsjobb. Teknisk sett er dette en deltidsjobb for jeg får betalt for annonse-innleggene, og det både skatter jeg av og melder på meldekortet slik reglene sier. Jeg blir trukket i ytelse for dette både hos KLP og NAV, og jeg skrev ikke et eneste innlegg før jeg hadde fått tillatelse av saksebehandleren min. Det ble bare så endelig da det stod svart på hvitt på det offentlige arket – endelig på en GOD måte.

Det er dere lesere som hjelper meg til å gjøre dette mulig. Det er dere som sørger for høye lesertall som igjen gjør at jeg blir kontaktet av PR-byråer og firmaer fra hele Norden.  I tillegg gir dere meg masse positivitet og inspirasjon ved å klikke dere inn og lese det jeg skriver. På denne måten blir jeg ikke glemt her jeg ligger på soverommet.

Jeg vil derfor si tusen takk til hver eneste en av dere lesere!

Tusen takk til alle samarbeidspartnere også, som har troen på meg og bloggen.

Jeg håper dere vil hjelpe meg med å la bloggen vokse i 2016 slik at deltidsjobben forblir på aktivitetsplanene fremover 🙂

Jeg skal løfte glasset i en aldri så liten Möet-skål i kveld. Måtte 2016 bli et flott år!

louise-300x113

PS: Dette er ikke en reklame for alkohol eller champis – bare så det er sagt 😉

4 Comments:

  1. Ønsket dere et riktig godt nytt år ???
    Må 2016 bli ditt år?

  2. Godt nytt år vakreste Louise <3 Gleder meg til å følge deg videre i 2016 🙂 Masse glad i deg vettu <3
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Takk for 2015, velkommen 2016My Profile

  3. Godt nytt år! Jeg kommer i hvert fall til å følge med framover, og gleder meg til nye innlegg. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge