NIVEA solkrem for både store og små!

//Reklame//

//Bildene er fra produsenten og meg//

2015-06-13 15.29.52

KappAhl: hatt, The Sunglasses Shop: Polaroid-solbriller, NIVEA: solprodukter

Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og sola har begynt å titte frem her i hovedstaden. Og når sola kommer, må solkremen frem. Særlig barna er utsatt for solforbrenning på denne tiden av året. De er ofte mye ute på sommeren – særlig midt på dagen hvor sola er sterkest. Mye soling og solforbrenninger kan faktisk være svært farlig. Lys hudtype og sterke solforbrenninger spesielt i tidligere barneår kan nemlig disponere for utvikling av føflekkreft. Intens, kortvarig soling i ferier og fritid kan være særlig uheldig. Det viktigste tiltaket vi har mot dette, er å benytte solprodukter som beskytter huden mot de kortbølgede ultrafiolette UVB-strålene og de lengre UVA-strålene fra sola. I følge Statens strålevern skal man minst bruke solfaktor 15 midt på dagen, og det gjelder også om man oppholder seg i skyggen. I tillegg er solbriller, hatt og klær gode tiltak – spesielt for barns sårbare hud. Jeg selv smører barna med solkrem som har faktor 30 eller høyere, og dermed blir de sjelden brent. Glem heller ikke å smøre hele kroppen og gjenta smøringen med jevne mellomrom. Barna bader mye om sommeren, og derfor er det viktig å gjenta smøringen ofte.

I år som tidligere, velger vi NIVEA sine solprodukter til hele familien. Alle Nivea-produkter er godkjent i henhold til EU regelverket når det kommer til tilfredsstillende UVA og UVB beskyttelse, og de er grundig testet for kundenes sikkerhet. NIVEA har også produkter som er frie for parabener for de som ønsker det. Når det kommer til dette paraben-hysteriet som råder i mediene for tiden, vil jeg si at det er mengden parabener som er essensielt. Jeg personlig tror neppe hele mitt hormonsystem blir ødelagt av at jeg smører meg en solkrem noen uker i året. EU regelverket har strenge retningslinjer, og jeg føler meg derfor sikker på at produktene er trygge.

Vi har fått teste noen av NIVEAS solprodukter:

nivsol1

NIVEA Kids Protect & Sensitive sun lotion, SPF 50 +

Barna skal få teste denne solkremen i syden i år. Den er dermatologisk testet og passer for særlig sensitiv hud, samt at den reduserer risikoen for hudallergi på grunn av den svært effektive UVA-beskyttelsen. Kremen inneholder heller ikke parfyme, fargestoffer eller konserveringsmidler. I syden er sola sterk, og i tillegg bader barna mye. Denne kremen er ekstra vannfast, og faktor 50 + passer bra når sola reflekterer vannoverflaten og sørger for sterkere UV-stråler. Den finnes også i SPF 30.

Jeg liker konsistensen på kremen. Den er lett å smøre ut uten at den føles klissete. Man kan tydelig kjenne at kremen legger seg som et usynlig og beskyttende lag på huden. Den er i tillegg parabenfri for de som er opptatt av det!

Kjøpes HER! (NB: Linken er til SPF 30)

*

NIVEA SUN INVISIBLE PROTECTION TRANSPARENT SPRAY SPF20 150mlHeight: 15,5cm

NIVEA Protect and Bronze oil, SPF 30

Robert og jeg skal få teste ut denne sololjen som både gir en jevn brunfarge samtidig som den beskytter huden. Den transparente oljen skal absorberes raskt, og den inneholder svært effektivt UVA/UVB-filtre som umiddelbart beskytter huden etter påføring. Pleie, beskyttelse til huden, samt en fin brunfarge høres jo lovende ut. Jeg syns det er en fordel at oljen inneholder en så høy faktor som 30, da olje er kjent for å reflektere strålene på huden sterkere enn vanlig. Den finnes også i faktor 20 for de som ønsker det. Det er viktig å merke seg at denne ikke skal brukes i ansiktet.

Robert og jeg testet ut et område på huden med oljen. Det trakk seg raskt inn i huden og var ikke på langt nær like klissete som andre oljer vi har prøvd tidligere. Hendene ble heller ikke klissete i lang tid etterpå. Den har i tillegg den gode NIVEA-lukten vi forbinder med sol og sommer.

Kjøpes HER!

*

nivea sol3

NIVEA Anti-Age Face Cream, SPF 30

Huden i ansiktet er ofte tynn og er derfor ekstra utsatt for soleksem og forbrenning. Den ikke-klebrige formelen i denne ansiktskremen har naturlige antioksidanter som forebygger rynker skapt av solen -samt etterlater huden myk og smidig. Med et svært effektivt UVA- og UVB-filter gir den øyeblikkelig og langvarig beskyttelse. Den er dessuten vannresistent. Jeg fikk en stygg forbrenning i ansiktet da jeg sovnet i solen som 17-åring. Jeg smører derfor alltid høy faktor i ansiktet.

Denne kremen har en nydelig konsistens og lukt. Kremen trekker raskt inn og huden føles myk ut samtidig som man kjenner det beskyttende laget. Jeg liker at tuben kun rommer 50 ml, og at hullet i tuben er såpass lite at det kommer en passende mengde krem ut når jeg klemmer på den.

Kjøpes HER!

*

Lukten av solkrem fremmer så mange gode assosiasjoner.

Ingen sommerfølelse uten lukten av NIVEA solkrem!

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Pingback: Gode råd i solen fra NIVEA-ekspertene! » Louises lille verden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.