NIVEA Protect & Care – beskytt huden din!

//Reklame//

2016-02-17 17.13.57

I disse dager lanseres nok en herlig nyhet fra mitt favorittmerke, NIVEA.

Nyheten jeg vil fortelle dere om, er en anti-perspirant ved navn Protect & Care. Den er beregnet på kvinner som ønsker å ta best mulig vare på huden sin. Vi kvinner er ofte flinke til å ivareta huden i ansiktet og på kroppen, men vi glemmer ofte armhulene. Man skal huske at dette er et sensitivt område gjemt under klærne som er spesielt utsatt for irritasjon på grunn av barbering eller voksing.

NIVEA Protect & Care gir ikke bare 48 timers beskyttelse, men den har også pleiende egenskaper lik det vi finner i den klassiske NIVEA Creme. Anti-perspiranten inneholder ikke alkohol, formelen absorberes raskt og kleber ikke. Komfortabel, myk og tørr hud er noe vi alle ønsker oss, og i tillegg har den NIVEA-duften vi er så glad i.

Jeg har ganske sensitiv hud under armhulene, og jeg får ofte røde prikker etter barbering. Huden min har ikke vært like irritert etter å ha brukt Protect & Care, og det føles godt. Jeg er også veldig glad for at duften er den samme som jeg er vant med. Jeg har fått teste både spray og roll-on, og jeg må si at sistnevnte er min favoritt. Jeg syns nemlig det føles litt kaldt på huden med sprayen, men akkurat det er en smakssak. Sanne ville nemlig prøve sprayen, og siden har jeg ikke sett den 😉

Pris og tilgjengelighet er også viktige aspekter for oss forbrukere. Denne serien priset fra kun kr 36, og man får kjøpt den i dagligvarebutikker, VITA og Sparkjøp fra uke 8.

Bare å glede seg, folkens!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.