Nikita Bryn: Charity – you made my day!

//Innlegget inneholder reklamelink//

Denne uka har jeg to mål: frisørtime og pressevisning av den nye Descendants-filmen fra Disney. Dette er krevende aktiviteter for meg med min sykdom, så resten av uka må jeg lade/hente meg inn.

Jeg var så heldig å bli plukket ut blant over hundre stykker til å få gratis behandling hos Nikita. Jeg meldte meg nemlig på en konkurranse i regi av Bryn Senter sin facebook-side, og tidligere i uka fikk jeg beskjed om at jeg var blant de tre som fikk komme i frisørstolen til nydelige Charity. Gjett om jeg ble glad!?

Det er så mye lettere å godta sin sykdomssituasjon når man kan bruke den lille energien man har på noe positivt. Jeg velger alltid å holde fokuset på det gode, og hadde jeg ikke klart å gjøre det, så er jeg sikker på at jeg hadde endt som et depressivt, sosialt vrak. Det er jeg ikke interessert i, for å si det sånn…

Opplevelsen hos Charity og de andre Nikita-jentene gav meg et herlig pusterom full av latter, velbehag, inspirasjon og takknemlighet. Nå skal dere få se hvordan dagen ble. Jeg var der i hele 3 timer 🙂

nikita1

Mine lokker bestod, inntil kl 12.00 i dag, av et bleket tørt overhår med 4 måneder gammel ettervekst og flisete tupper. Underhåret var min egen hårfarge og hakket sunnere enn resten. En forandring var på sin plass, og jeg gav Charity frie tøyler…i hvert fall nesten.

nikita2

Her har hun startet med å legge foliestriper i hele håret. Hun valgte å legge to nyanser for å få litt spill i håret, samt gjøre kontrasten mellom det lyse og det mørke mindre fremtredende.

nikita3

Foliestriper er mye mer behagelig enn hettestriper. Jeg satt litt under varme også før stripene ble vasket ut. Så fulgte en god etterbehandlingskur med tilhørende hodebunnsmassasje. Jeg har mye vondt i hodet pga sykdommen, og det var så godt å få løsnet opp i stiv muskulatur.

Vi bestemte oss for en kald nyanse glossing/toning som kronen på verket. Jeg har mye rødpigmenter i håret, og en slik kald gråfarge tar bort et evt rødskjær i de lyseste stripene.

Til slutt fikk jeg klippet håret i en lang bob. Dette er en frisyre jeg trives veldig godt med. Den er lettstelt og samtidig enkel å style.

nikita5

Charity fønet så håret med rundbørste og krøllet det med stylingtang fra ghd. En sånn tang ønsker jeg meg til jul altså.

Jeg har vel aldri vært så fin på håret før – med unntak av dagen jeg giftet meg.

resultat1

res2

resultat3

Jeg er så takknemlig over alt jeg har fått i dag.

Så til Bryn Senter med Nikita`s Charity i spissen:

res5

louise-300x113

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge