Når skrivesaker blir interiør – og omvendt!

dsc03789-kopi

Her om dagen kom jeg over HAY sin kontorserie hos Bolina. Jeg falt pladask og bestilte både saks, blyantspisser og viskelær derfra. Blyantene kommer i fire ulike farger, og med enten gullhette eller sølvhette. De var de utsolgt for hos Bolina, men designdelicatessen.no hadde de inne. I ettertid fant jeg ut at HAY-butikken i Oslo har alt inne i sin nettbutikk, så der kommer jeg til å bestille fra neste gang. Disse tingene er ikke spesielt dyre, men det skorter ikke på kvaliteten av den grunn.

Spesielt blyantene er jeg super fornøyd med. Jeg er glad i å skrive for hånd, og jeg bruker både blyant og viskelær daglig. Blyantene har hette og det betyr at det ikke blir merker etter blyet i vesken min. Jeg trenger heller ikke være redd for at den spisse blyanten skal stikke hull i veskens linning.

Viskelærene er kule å se på, og de funker best på tykkere papir. Saksen er jo en liten kunstskatt i seg selv, og den er spiss og god. Blyantspisseren funket som den skal, og det er et pluss at den er dobbel.

Jeg syns disse tingene pynter opp på pulten min, og en del av tingene har jeg alltid med meg.

Er dere glad i skrivesaker, så er dette et godt tips fra meg!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

4 Comments:

  1. Vakre var de, men jeg med min telefon bruker faktisk altfor lite penn og papir. Det ser jeg når jeg skal skrive brev…..
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Float awayMy Profile

  2. Jeg har en greie på kontorsaker, – alt fra kladdebøker og skrivesaker digges. Jeg likte godt saksen,- den kunne jeg hatt bare fordi den er pen å se på. Takk for tips 🙂
    Nann Karin recently posted…Det er ikke alltid slik det er tenkt, – om fotografering 🙂My Profile

  3. Den saksen var jo skikkelig lekker!! Takk for tips, skal sjekke ut! I likhet med Anja er jeg også alt for dårlig til å skrive for hånd – bruker telefonen, iPaden eller mac’en ?
    Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…KRISEN er et faktum – vi har et STORT problem! Men hvor stort egentlig?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.