Når logistikksjefen får seg en smell…

2015-10-08 14.20.28

Herregud, den lille turen til Edels studio på mandag slo meg fullstendig ut.

Jeg har ligger i tre hele dager med feber, frostrier, ledd- og muskelsmerter, samt en intens kvalme og svimmelhet. Straffen i ettertid blir verre og verre, syns jeg.

Mange har spurt meg om hvordan vi fordeler oppgavene i hjemmet når jeg er dårlig. Robert står for henting og levering i barnehagen, kjøring til karatetrening, middagslaging og handling. Han reiser en del i jobben, og da får jeg hjelp av lillebror eller svigers. Mine oppgaver er leksehjelp, klesvask og å ta ut av oppvaskmaskinen. I tillegg er det jeg som holder oversikt over alt som skjer på skolen og i barnehagen. Vi har heldigvis privat vaskehjelp som vasker og skifter på sengetøy. En familie på fire har ofte en del aktiviteter de skal på – både i ukedager og i helgene. Det er jeg som passer på at logistikken fungerer her.

Det er viktig for meg at hjemmet ser ryddig og pent ut. Barna får ikke lov å legge seg uten at rommene er helt ryddig. Hos oss har alle ting sin vante plass, og på kvelden skal det altså ikke ligge ting og tang utover. Jeg vasker klær hver eneste dag. Det verste jeg vet er nemlig barn med møkkete klær! Gabriel kan gjerne bruke 5-6 bukser på 3 dager, og det blir derfor mye vask. Jeg hater at skittentøyet hoper seg opp, for da får jeg mye mere å gjøre når jeg første MÅ vaske.

Nå har jeg vært veldig dårlig og da klarer jeg utrolig lite. Jeg måtte derfor ligge i sengen og brette klær på formiddagen i dag.

Når logistikksjefen går på en smell er det fort gjort at alt stopper opp. Ingenting er mere frustrerende enn akkurat det!

Det hjelper litt på frustrasjonen å se dette bildet av lillebror og Edel fra mandagen:

2015-10-05 18.56.51

louise-300x113

Kommentarer

2 Comments:

  1. Dessverre kjenner jeg det så altfor godt igjen. Det blir fort kaotisk i dårlige form-perioder, og vaskehjelpen finner aldri frem til huset vårt..

    Håper du snart er på beina igjen!

  2. He he he, må le også, vet du. Vaskedama er utstyrt med egen nøkkel og vasker mens jeg sover. Vi skulle hatt en stand-in. Og nå har fader i meg sokkene sluttet å parre seg her også?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.