Når alt rakner…

De siste tre ukene har vært helt pyton fysisk sett.

Jeg fikk min fjerde EC90-kur etter planen, og var veldig fornøyd med det. Dagene før kuren brukte jeg til å gjøre hyggelige ting. Jeg feiret min 36-års dag og ble overrasket av mann, barn og hund på morgenen med frokost, kake og en nydelig gullring i gave. Jeg var med Gabriel på en morsom påskefest som satte positive spor i hodet, og jeg var på shoppingtur med Sanne til Strømmen Storsenter. Alle disse fine tingene ble gjort vel viten om at den kommende uken ville bli tøff.

Den siste jævlige EC90-kuren ble gitt på Radiumen med Kristin ved min side. Godt å ha en god venninne med, og hun skal bli med når jeg nå skal over på 12 Taxol-kurer.

Jeg var slapp som ei sviske etter denne kuren også, jeg hadde ett eneste mål hele uka. Østensjø skole fyller nemlig 100 år i år, og vi var invitert til åpen kveld med diverse utstillinger rundt på skolen. Gabriel har snakket om sin “yellow submarine” i flere uker i forveien. Jeg kjente at jeg bare MÅTTE se den.

Dere kan tro jeg kaldsvettet av hele påkjenningen da jeg omsider dumpet inn i klasserommet hans for å se den berømte ubåten. Da hadde jeg brekt meg ørten ganger i bilen opp til skolen og knapt sett hvilken vei jeg gikk. Skallet i en annen ubåt på vei inn, gjorde jeg også. Det er rart hvor mye krefter et mammahjerte får…

Etter dette måtte jeg bare komme meg hjem. Tusen takk til den eldre mannen med pelslue som sørget for at den 50 år yngre, bleke og gustne damen kom seg trygt over brøytekanten. Han holdt meg i hånden og sørget for at jeg kom meg bort til bilen.

Så kom påsken og ny luftveisinfeksjon.

Jeg har blitt syk etter alle de tre siste kurene, og denne gangen er jeg i ferd med å drukne i mitt eget snørr.

Det har dog vært positive ting disse dagene også. Jeg fikk verdens største påskeegg i gave sammen med masse fine produkter for munn og tannhelse. Det satte jeg utrolig stor pris på!

Vi var noen dager på hytta, og selv om jeg sov mesteparten av tiden så var det en god avveksling.

Håper formen kommer seg nå snart før cellegift igjen om bare 1 uke.

Nyt den siste påskedagen, folkens!

 

Kommentarer

3 Comments:

 1. Vakreste fine du <3 Jeg får så vondt av deg som må oppleve dette. Men du er fantastisk !! Du stiller opp og prøver å være der for ungene oppi det hele. Jeg bøyer meg i støvet.

  Også sender jeg deg en fantastisk god klem, og ønsket jeg bodde nærmere så jeg kunne hjulpet deg litt <3
  Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! recently posted…Våren i anmarsj. Mars er over. Hei April!My Profile

 2. Håper de neste kurene ikke setter deg i knestående, virkelig…. jeg er så glad du er omringet av gode mennesker!
  Lappeteppet/ Anja recently posted…Noen ganger blir man bare litt rørt…My Profile

 3. God bedring fine du, jeg heier på deg <3
  Monica BJ recently posted…Oppskrift: Gulrot-rundstykkerMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.