Namaste – mine venner!

//Annonse//

//Alle bilder er hentet fra produsenten//

Har dere prøvd yoga før?

Det har faktisk jeg.

Jeg ble nemlig sendt på yogatimer to ganger i uken under et rehabiliteringsopphold jeg var på for noen år tilbake. Dette var ingen tung yoga hvor man må være myk som en seigmann og sterk som en bjørn fra første stund, men en yoga-form med fokus på indre ro, pust, meditasjon og stressmestring. Bevegelsene var knyttet til kjernemuskulatur og utholdenhet, men man tok hele tiden hensyn til sin egen dagsform.

Yoga er en utrolig god form for trening faktisk. Man lærer seg å minske stressnivået i kroppen, man blir mer selvbevisst og man styrker alle kroppens større muskelgrupper.

Dette er absolutt en treningform jeg har lyst til å ta opp igjen når jeg blir bedre. Jeg vil også varmt anbefale den til dere som ikke liker å henge på treningsstudio med dunkende musikk og masse lyd.

En ting jeg raskt lærte meg etter første yogatime, var at valg av klær er viktig. Man trenger myke, behagelige klær som man kan bevege seg i. Gjerne løstsittende bukser med strikk i livet og ved beina, samt en topp som ikke glir opp hver gang man bøyer seg ned.

I samarbeid med nettbutikken addnature.no vil jeg vise dere noen gode tilbud på yoga klær. Jeg ble skikkelig inspirert av å besøke siden faktisk. De nydelige toppene og buksene i vakre sarte farger vurderer jeg faktisk å klikke hjem. Og vi vet jo alle at nye treningsklær gjør noe med motivasjonen vår.

Håper jeg gav dere litt inspirasjon til både å prøve  yoga nå som høstmørket nærmer seg.

Namaste – jeg bøyer meg for deg!

 

 

 

Kommentarer

4 Comments:

 1. Yoga er helt supert! Jeg har drevet masse med både yoga og Pilates. Gravid-yoga og!
  Kan virkelig anbefales og etter å ha lest innlegget ditt fikk jeg faktisk lyst til å gjenoppta det!

  God helg, fine Louise!
  Klem!
  FruBever Linn recently posted…Barselsbesøk – hjertet mitt smeltet!My Profile

  • Jeg har veldig lyst til det selv. I hvert fall medisinsk yoga med fokus på pusteteknikker. Har trua på både yoga og mindfulness. Gått på begge deler 🙂

 2. Vilde vil faktisk veldig gjerne prøve seg på yoga. Av alle ting hun kunne finne på, lissom. Jeg driver for tiden og sjekker ut lokale tilbud, men takker for tips om leverandør av klær!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Englekoppen er tilbakeMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.