Nå måtte jeg sette meg ned og tørke bort noen tårer…

rp_birkenstock-1024x768.jpg

 

Nå hvor julen snart står for døren, snakkes det mye om verdien av å glede andre.

I dag fikk jeg årets fineste gave på døra fra ei “gammel venninne” jeg bodde sammen med i et bokollektiv mens jeg var student. Det er 10 år siden sist vi så hverandre, men jeg har alltid vært takknemlig for den tiden vi bodde sammen. Det var nemlig hun som hjalp meg med å oppdra den lille valpen jeg skaffet meg, og det var hun som laget lasagnen jeg serverte da Robert kom hjem til meg på date for første gang.

Theresa var alltid der når jeg trenge noen å prate med, og hun laget verdens beste mat!

For noen uker siden skrev jeg på Facebook at jeg savnet bestemors hjemmestrikkede sokker. Bestemor døde for 8 år siden, så det ble liksom litt vanskelig å skulle få et par nye fra henne. Jeg fikk mange hyggelige henvendelser av strikkeglade venner, og Theresa var en av dem. Jeg visste at Theresa var veldig flink til å strikke, så jeg takket gladelig ja til leggvarmere med flettestrikk. Syns det er så tøft til skjørt med tykke strømper til. Også passer det godt til lave støveletter.

I dag kom hun på døra her med hel hel gavepose full av overraskelser til meg.

Nydelig fruktte, hjemmebakte kaker, tøfler, sokker og leggvarmere. Jeg ble fullstendig satt ut av alt det nydelige jeg fikk. Tenk at hun har klart å lage alt dette på så kort tid!

Mange timer har hun lagt igjen for glede akkurat MEG!

Jeg har små føtter, men tøflene satt som et skudd. De er allerede i bruk. Nå sitter jeg å tørker tårer mens jeg prøver å velge ut hvilke av leggvarmerne eller sokkene jeg skal bruke etterpå. Alt jeg fikk passet helt perfekt, og det syns jeg er godt gjort med tanke på at hun ikke hadde meg til prøving underveis.

Kjære Theresa! 

Jeg vet ikke hvordan jeg skal få takket deg nok for alt det nydelige jeg fikk.

Jeg kommer til å bruke alle tingene til de er fullstendig utslitte, og hver gang jeg tar de på – skal jeg sende en takknemlig tanke til deg!

I kveld blir det te og nydelige kaker med familien. Det gleder jeg meg til.

Jeg er deg evig takknemlig!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.