Nå har jeg tatt frem sinna-stemmen, og den er veldig, veldig SINNA!

rp_KRAPHALS-873x1024.jpg

Jeg er så sint nå, og det er en stor fare for at dette innlegget blir preget av mye følelser.

Jeg leser altså på nettet her at en idiot har drept 50 mennesker på en nattklubb. Han har i tillegg skadet like mange…

Og grunnen er at han ble sint fordi han så to menn kysse!

Hva faen feiler det han der???

Jeg er så heldig å ha to brødre, en homofil og en hetrofil. Jeg har aldri tenkt at en legning er en stor issue å snakke om. Jeg selv presenterer meg jo ikke som Louise Den Hetrofile når jeg møter folk på gata. Hvem folk er tiltrukket av, er meg klinkende likegyldig. Det definerer heller ikke et menneske, slik jeg ser det.

Da min lillebror, Emil, som dere ser på bildet over her, fortalte meg at han likte gutter fremfor jenter så tenkte ikke jeg spesielt over dette. Jeg var mere opptatt av om han hadde funnet seg en kjekk mann! Heldigvis har min lillebror utelukkende mottatt positive kommentarer angående hans legning, og ingen i familien syns det var spesielt rart heller. Den eneste bekymringen mamma hadde, var om han kunne bli banket opp for dette slik homofile ble på 70 og 80 -tallet. Jeg bare lo av disse bekymringene, husker jeg. Herregud, vi lever i 2016 – og alle er likeverdige.

Jeg fortalte også barna at når onkel får seg kjæreste så vil det være en mann og ikke en dame. Det var helt greit for dem fordi de allerede visste at man kunne bli forelsket i samme kjønn. Vi laget ikke noe stor greie ut av dette nettopp fordi det ikke ER en stor greie.

SÅ SKJER DET SOM SKJEDDE I GÅR!

Folk blir skutt fordi i er homofile og lesbiske. Hvor sykt er ikke dette? Hvordan kunne jeg ta sånn feil å tro at dette var fullt akseptert i 2016? Vel, jeg har ikke tatt feil. Denne mannen er et råttent egg. Råtne egg finnes overalt, men det er heldigvis få av dem.

Jeg måtte sette meg ned med Sanne og fortelle at det finnes noen onde folk (uavhengig av religion og etnisitet) som dreper for ting de selv tror på her i verden. Onkel Emil er ikke i fare her i Norge, og det finnes mange flere grunner enn det til at enkelte dreper. Men disse folkene er syke i hodene sine. Ferdig snakka!

Jeg og min generasjon skal fortsette å normalisere folks legning uansett hvilken legning det er snakk om. Det er vi som legger grunnlaget for barnas holdninger, og det er et ansvar vi må ta alvorlig. Fordommene starter hos foreldrene, og det er bare å gå i seg selv og fjerne dem.

Til denne kronidioten i Orlando og resten av IS vil jeg si:

Jeg har tatt en prat med han der oppe, og det sitter riktig nok 12 jomfruer i himmelen og venter på dere. 12 lekre lesbiske damer! Enjoy!!!

louise-300x113

Kommentarer

3 Comments:

  1. Personlig, så kan jeg ikke fatte hva som får et menneske til å hate noen han/hun ikke kjenner, og kanskje aldri har sett før. Det er så fjernt for meg, at jeg rett og slett bare ikke kan fatte det..
    Nusie recently posted…En herlig utesøndagMy Profile

  2. En jeg hadde på skolen når jeg var lærling ble banket opp og ligger på sykehuset i helgen pga legningen sin 🙁

  3. Fantastisk punchline på slutten der, well said!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Trøttfis, men det finnes en kurMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.