My fight song!

Jeg er rett og slett grisesjuk nå av ME`n.

Hodet eksploderer snart, jeg orker ikke dusje, sitte oppe og spise eller fungere på annet måte. Hver celle verker og musklene vibrerer så det ser ut som om jeg har et epileptisk anfall. I tillegg har jeg øresus, er kvalm, svimmel og beina bærer meg ikke.

Crappy form altså, og like rundt hjørnet “truer” både 17. mai og Disneyland-ferie….

Må prøve å ta hensyn til meg selv, men det er vanskelig. Jeg prøver å ta til meg alle kloke ord jeg fikk på Facebook da jeg uttrykte min bekymring over at jeg kanskje ikke klarte å stille opp på vakten min ift at vi foreldre skal arrangere 17. mai feiringen på skolen i år.

Det beste svaret fikk var fra Anne-Helene:

“Tenk på hva du ville rådet en venninne til om hun fortalte om sin situasjon (som er din), ville du virkelig rådet henne til å kjøre seg til bunns og gå glipp av mye annet viktig som skjer fremover? Tviler på det. Hvorfor er vi så strenge mot oss selv? Altså, jeg skjønner at det er vanskelig og er ikke noe til forbilde selv når det kommer til å si nei til slike ting jeg opplever som pålagte eller ønskelige. Noen ganger trenger vi utenfrablikket for å forstå, akseptere og ta følgene. For innerst inne vet vi hva som er riktig å gjøre, det er bare så vanskelig i praksis. Særlig når situasjonen vedvarer og det blir flere nei enn ja. Herregud, vi savner jo det vanlige ja-livet, det som ikke får følger for lange tider etter aktiviteten. Klem fra meg”

På ræva dager tar jeg frem min “fight song”.

Trykk på bildet over og hør hvor fin den 🙂

louise-300x113

3 Comments:

  1. ❤️❤️❤️

  2. <3 <3 <3

  3. Håper dagen i dag er litt bedre enn dagen i går. Ikke mye, bare nok til at det er litt bedre. Bruk tid.
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Anja 1 – Lyderhorn 1My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge