My favourite things!

//Reklame//

I kveld har jeg vært hos Britt Elin – mitt favorittmenneske!

Jeg elsker å ligge på benken hos henne. Den gode samtalen krydret med små nye vipper er en uslåelig kombinasjon. Jeg føler meg ganske naken uten vipper, og jeg kjenner selvfølelsen stiger for hver lille vippe som limes fast. Jeg tør faktisk påstå at man ikke trenger annen make-up i dagliglivet så lenge man har vippe-extensions.

Jeg fikk et nytt flott sett i dag. Mitt forrige sett varte så lenge at jeg til slutte måtte klippe noen av de av etter 5 uker. Da hadde de vokst seg så langt ut at de gikk alle veier. Jeg burde selvfølgelig latt Britt Elin fikse det, men siden hun var i Stavanger da så tok jeg sak(s)en i egne hender. Det sier dog en hel del om hvor godt vippene hennes sitter.

I dag var mamma med også.

Britt Elin gir nemlig timer i reading, og der er hun helt rå! Jeg har selv hvert på en slik reading, og det er noe av det lureste jeg har gjort i hele mitt liv. Mer om den opplevelsen kan dere lese om her.

Om dere skulle ville ha like fine vipper som meg, eller ønsker en time til reading fra en klarsynt så er det bare å ta kontakt:

Besøk gjerne facebook-siden hennes HER

Kommentarer

8 Comments:

 1. Dette hørtes veldig spennende ut. jeg er nemlig på leit etter en klarsynt. Hvor mye tar hun for en seanse? Fant ikke noe info om det på facebook, og nettsiden fungerte ikke..
  – Superheltmamma – recently posted…Jeg har aldri fått så vondt, av å lese en bok!My Profile

  • Jeg har vært til tre ulike klarsynte i mitt liv, alle gode og med høy treffprosent sett i ettertid. Britt Elin er desidert den som har gitt meg mest. Det står prisinfo litt lenger ned på facebook-siden der. For personlig oppmøte er det 1200kr for en time (mener jeg å huske). Ellers er det: 20 min. Kr 400,-, 40 min. kr. 600,- og 1 time kr. 900,- og da foregår readingen over telefon. Jeg kan varmt anbefale det og i dag har både mamma og lillebror vært på besøk hos henne. Det var heftig og ikke til å tro hva hun faktisk sa om hvordan ting er.
   Man får ting å jobbe med og reflektere litt over ved seg selv også. Det syns jeg har vært nyttig. Dessuten er hun verdens nydeligste person som stråler positiv energi.

 2. Så fin du er med vippene sine, Louise! Jeg har hatt vipper et par ganger og, men nå går jeg for IGlow – min beste venn! Og veldig fornøyd med resultatet 🙂
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Det skal så LITE til, før det blir skikkelig KULT! En kost og pinne, så er du der!My Profile

 3. For et flott innlegg, jeg blir helt rørt ??? tenker fremdeles på hvordan du visste akkurat hvilke ting jeg liker, makronene og den der frappen ? Tusen hjertelig takk ?? alltid så fint å se deg, du lyser opp omgivelsene og alle der.

  • Heretter blir det alltid makroner og frappe. Neste gang tar jeg med frappe til Evelyn også om hun liker det? Tiden hos deg er MIN tid og er en ekte hverdagsglede❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.