Mulberry Tessie small satchel – true beauty

tessie

Nå er det en stund siden jeg har skrevet noe nytt om mitt yndlingsmerke, Mulberry, så det var virkelig på tide med et slikt innlegg.

Denne uka har Sanne høstferie, og jeg hadde lovet henne for flere uker siden at vi skulle prøve å ta en liten tur til byen. Våre jenteturer med shopping, lunsj og is har hun savnet veldig det siste året. Jo dårligere jeg er, dess mindre orker jeg. De siste to ukene har jeg orket veldig lite. Denne uka var derfor en bytur på knappe 2 timer det eneste vi hadde på planen.

Vi planla de faste to butikkene som alltid: Mulberry og Hamleys. Hos Mulberry hadde de nå fått på plass en krakk, og det var jeg utrolig glad for. Formen var ikke god, og det var en kaldsvett Louise som kunne sette rompa si ned og beundre de flotte produktene i sittende tilstand. Det er alltid trivelig å kunne besøke Jannicke, Vidar og de andre hyggelige folkene i butikken. Vi kjenner hverandre godt nå etter 10 år.

Jeg falt pladask for søte, lille Tessie satchel. Tessie-kolleksjonen ble lansert i fjor, og her har Mulberry latt seg inspirere fra tidligere kolleksjoner hvor bruksområdet til veskene stod sterkt. Den ser nesten ut som en liten sal med grime som stropp. Stroppen er justerbar med studs slik at den kan brukes over skulderen i forskjellige lengder. Jeg får den faktisk crossbody også. Dette er en liten veske, men den rommer alle de tingene jeg har med til daglig. Skinnet er mykt og har small grain-effekt. Det er også lett behandlet slik at det er motstandsdyktig mot skraper og bruk. Jeg har tittet på modellen en liten stund, men måtte høre med Kristina om hun var fornøyd med sin veske i rødt. Det var hun virkelig!

Jeg fikk se på alle de fire veskene de hadde inne, og valgte meg ut den jeg likte best. Det er viktig å se på flere for de er håndlagde og alle har ulik skinnstruktur.

CI6-mxyWsAAmwWm

//lånt av produsenten//

Tessie satchel kommer i to størrelser og i ulike farger og finish. Jeg valgte altså den minste i sort med soft gold hardware.

Vesken kan du se HER

Den norske kronen er veldig svak nå, så det lønner seg absolutt å bestille den fra Mulberry-butikken i Oslo kontra å bestille den på nettet. Jeg betalte 5400 kr for den, og jeg tror nok prisene snart justeres opp slik Mulberry gjør to ganger i året.

Nå er den ferdig impregnert og klar til bruk så fort jeg orker å gå ut av huset igjen.

Sanne fikk besøke Hamleys, og en søt liten kosegris ble med henne hjem. Hun ønsker seg en liten strikkegenser til den, så det får bli mitt neste lille prosjekt.

Det er veldig sjeldent vi får til dette nå for tiden, men vi satte stor pris på at vi fikk det til denne dagen 🙂 Det har tatt meg hele uka å komme meg igjen, og jeg er fortsatt ganske dårlig dessverre.

Glad vi fikk noen gode minner å leve på!

louise-300x113

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.