Mulberry Small Del Rey og Designer Base Shapers!

Designer base shaper

//samarbeid, bildet er lånt fra produsenten//

 For en liten stund tilbake bestilte jeg en base shaper i akrylglass fra Designer Base Shapers. Jeg liker at veskene mine beholder strukturen sin, og tillegg beskytter den bunnen av vesken.

Bak dette UK-baserte firmaet står faktisk en norsk jente ved navn Guro. Hun utviklet dette produktet etter selv å ha opplevd hvordan sin egen Celine-veske endret form ved bruk. Det er fort gjort å få en bulk i bunnen når vesken er fullastet. Bruker man mange penger på ei veske er det viktig å å ta vare på den også, og dette er et godt tiltak til nettopp dette. På nettsiden kan man velge ferdige maler etter de ulike modellene av designervesker man finner på markedet, men man kan også få de custommade. Også er det jo gøy å få initialene sine på:-) Leveringstiden er på en knapp uke, service en super og prisen god. Designer Base Shapers tilbyr dessuten 60 dagers reklamasjonsrett dersom man ikke er fornøyd med produktet.

Jeg er takknemlig for Guros innovative idè, og oppfordrer dere til å ta en titt på den lekre nettsiden hennes HER.

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. ååå… jeg trenher ny veske.. har bare stellebagen, og den kan bli litt stor på turer der det er bare meg.. hehe.. Denne her var bare rålekker..

  2. ååå… jeg trenher ny veske.. har bare stellebagen, og den kan bli litt stor på turer der det er bare meg.. hehe.. Denne her var bare rålekker..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.