Mulberry Postman`s Lock Pocket Book – new style!

Jeg var på posten i dag for å hente min nye pocket book i farge oxblood fra Mulberry. Denne fargen er ikke tatt inn i Norge, men snille Taran hos To Hjerter i Asker spesialbestilte den til meg for et par uker siden. Super service der altså.

Denne pocket booken har kommet i nytt design. Den har den nye typen grain leather med nappa interiør. Den har også festet til postman`s locken på undersiden. Det gir mye bedre plass til innholdet og til pennen. Innvendig er kortlommene er flyttet til baksiden, og man finner nå en større lomme på fremsiden isteden. Ringene er nå endelig i gullfarge slik at de matcher hardware og stempel.

Jeg fikk med fullt innhold for 2017 med notatark, adresseark og kalender. Mulberry hadde også sendt med kalender for 2018, og det var jeg veldig glad for. Med alt innholdet som fulgte med, ble almanakken ganske full. Allikevel var det god plass til pennen uten at den presset mot skinnet på den andre siden. Det er et problem jeg har hatt med tidligere modeller.

Den føles eksklusiv ut og av god kvalitet. Jeg betalte 2700 kr for den med alt innhold, og for en agenda-elsker som meg så er den vel verdt pengene.

Disse kommer i mange ulike farger og kan sees på Mulberry sin nettside HER. De sender forresten til Norge også.

Jeg har kjøpte meg nye fine klistremerker og gleder meg til å “flytte inn” i den. Dere som kjenner meg vet jo at disse agendaene er min beste venn, og at jeg har hatt slike siden jeg var liten.

På tide å ta plasten av låsen og fyre løs med skrivingen!

 

 

Kommentarer

4 Comments:

  1. Jeg elsker planleggere, å legge planer, den var virkelig rålekker!!!!!
    Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Sleepmode på Spotify?My Profile

  2. Denne var superhelter, Louise!
    Og jeg digger fargen!

    Ekstra pluss for god service – sånn liker jeg!
    Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Vinn 2 stk billetter til «UREDIGERT» – høstens show du IKKE vil gå glipp av !!!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.