Møter 2017 uten en eneste plan!

2016-12-31-14-34-31

//MbMJ wristlet kjøpt for julegavepenger i år (love it!) * Paperblanks agenda 2017 * viskelær og blyant fra HAY//

Det er årets siste dag…

I stad tok jeg en 10 minutters pause på dagsengen min i stua. Mens jeg lå der, plukket jeg frem den ene agendaen min for å skrible ned noen planer, ønsker og mål for det kommende året.

Jeg endte opp med en blank side.

Er det noe jeg har lært av det å bli ME-syk, så er det at ingenting kan planlegges. Formen bestemmer alt, og det er heller bedre å bli positivt overrasket enn å bli skuffet over å ikke få til ting gang etter gang.

I 2017 skal jeg derfor ta ting som det kommer der da. Øve meg på å ta ting på sparket og å ikke legge for mange planer. Dette er en stor terskel for meg som kontrollfreak å forsere, men jeg skal i hvert fall prøve. Jeg har virkelig prøvd og kjempet på alle områder de siste årene. Jeg er sliten av å hele tiden lage meg mål og luftslott. Sliten av å aldri nå målene og å aldri bli bedre.

Det er tid for å akseptere tingenes tilstand og å lære seg å leve med det. Håpet om bedring gir jeg aldri opp, ei heller håpet om å kunne jobbe igjen. Allikevel må jeg se realiteten i øynene…

2016-12-31-15-21-59

//Fant dette bildet på instagram under #dagensordtak, og jeg likte det så godt!//

2017 skal leves i nuet!

Godt nytt år, folkens!

vinrod-underskrift2

Kommentarer

15 Comments:

 1. Så fine, kloke ord….Jeg heier på deg, du er bare god og flink, Louise. Godt nyttår, tror at 2017 blir et bra år for deg, du har det som skal til du <3

 2. Lev livet nå, kloke ord jeg har lært av deg? Godt nyttår, kjære deg??

 3. For en god plan!! Den beste!
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Kjære Netflix, dette er en klage!!My Profile

 4. Kjempefin plan, syns jeg. 🙂
  Nienna recently posted…Året som gikk… 2016: Nailed it!My Profile

 5. Høres ut som en god plan for 2017, Louise!
  Pst, jeg digger writlet’en! (Hvilket også minnet meg på vesken … jeg har sååå lyst på en ny hverdagsveske fra MJ – tror jeg må titte innom der eller Høyer en dag snart)
  Ha en strålende kveld søte deg!
  Stor klem!
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Hæla i taket og tenna i tapeten! (dagen derpå med guttene mine)My Profile

 6. Jeg syns det hørtes ut som en veldig god plan jeg! Jeg har selv hatt flere år hvor planen min bare var å ta vare på meg selv. Og du – våg å si nei, lytt til hva du selv ønsker og gjør ikke mer enn du orker <3
  anita Husevåg recently posted…Velkommen 2017 – med årets ordMy Profile

 7. Men vet du hva? Det er faktisk en plan det og 🙂 En plan om å ta kontroll over livet sitt og gjøre noe bra utav det man har. At man ikke kan planlegge langt frem i tid trenger jo ikke være noen begrensning sånn sett.

  Ønsker deg et riktig godt nyttår 🙂

  • Ja, det er jaggu sant det! Planen er å slippe litt på kontrollen og bare leve. Man vet aldri hva livet bringer så egentlig er det håpløst å planlegge så mye i det hele tatt. Et usikkert prosjekt uansett. Men økonomien har jeg lagt planer for: en heftig spareplan!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.