Mora mi er gæren! Del1

rp_gul-1024x102411.jpg

Mora mi er virkelig noe for seg sjøl!

Sta som et helvete, rapp i kjeften, men god på bunnen.

Hun slutter aldri å overraske, og som dere ser på bildet over så har hun fått Far til å male utgangsdøra GUL! Hun påstår hardnakket at de var to om å velge denne fargen, men kom ikke å fortell meg at et mannfolk finner på noe sånt…

I følge dem selv så er fargede dører fryktelig populært i England, men tror neppe gul er den mest brukte fargen borte i der heller.

Som om ikke det var nok, måtte jeg knakke på utgangsdøra med den knakker`n i gull som henger på døra. Det er faktisk en hoffnarr! Hvem som er den største narren i huset, er jeg jaggu ikke sikker på.

Da jeg så litt nærmere på denne gule døra, la jeg merke til at vertskapet hadde fått seg nytt dørskilt: Pigghakka og Guttungen stod det på det!

Mutter`n har funnet seg en mann som er noen år yngre enn seg selv (eldre enn meg altså…). Han blir visst kalt “Guttungen” på jobben. Mutter`n derimot, har fått seg det klingende navnet “Pigghakka”. Litt av noen kallenavn de opererer med i regnskapsavdelingen på Sykehuset Østfold. Jeg har ikke turt å spørre hva som har gitt henne dette navnet, men det er i hvertfall bedre en “Kobraen” som hun ble kalt før.

Kjært har mange navn, men tror dere ikke at de har gravert disse navnene på eget skilt. Hadde jo vært en smule hyggeligere med noe sånt som “Velkommen til familien Eriksen” liksom. Som sagt så er den dama noe for seg sjøl.

Joda, smaken er som baken – og mutter`n er overbevist om at hennes ræv er best 😉

louise-300x113

Kommentarer

11 Comments:

 1. Så stilig.. Elsker sånne folk. Nå fikk jeg en skikkelig god ide til julegave til mamma..

 2. Så stilig.. Elsker sånne folk. Nå fikk jeg en skikkelig god ide til julegave til mamma..

 3. Fargen på den døra er valgt med omhu.For noen år siden var det kun vi som hadde skifergrått hus.Men nå er jo halve byen full av den fargen der.Det var da angsten inntok meg.hva med hagefamilien..De finner jo ikke fram.Når det er sagt er det en veldig lang kjøretur fra hagehust og hit til oss.Det er mye kortere å kjøre herfra til hagehuset, kun en liten svipptur fram og tilbake.Etter en lang tur hvor hagefamilien er helt utslitte har vi gjort alt for at de skal komme til rett hus, og med den døra…bommer de aldri.Fargen er nøye valgt ut etter å ha printet ut 40 sider med fargerike dører fra England.De sidene har blitt studert nøye, og vi ble enige om gult.Guttungen finner også veien hjem til rett hus etter julebordsesongen og det er betryggende.Så den gærne mora di er født med den skaden at det popper opp syke ideer i huet hennes hele tiden.Han far er ikke enig i halvparten, men den døra der ble det full klaff..og blir vi lei fargen, så har vi 40 sider med fargerike ideer og velge i..ikke nok med det.alle insekter og store spyfluer elsker den døra.:-)

 4. Fargen på den døra er valgt med omhu.For noen år siden var det kun vi som hadde skifergrått hus.Men nå er jo halve byen full av den fargen der.Det var da angsten inntok meg.hva med hagefamilien..De finner jo ikke fram.Når det er sagt er det en veldig lang kjøretur fra hagehust og hit til oss.Det er mye kortere å kjøre herfra til hagehuset, kun en liten svipptur fram og tilbake.Etter en lang tur hvor hagefamilien er helt utslitte har vi gjort alt for at de skal komme til rett hus, og med den døra…bommer de aldri.Fargen er nøye valgt ut etter å ha printet ut 40 sider med fargerike dører fra England.De sidene har blitt studert nøye, og vi ble enige om gult.Guttungen finner også veien hjem til rett hus etter julebordsesongen og det er betryggende.Så den gærne mora di er født med den skaden at det popper opp syke ideer i huet hennes hele tiden.Han far er ikke enig i halvparten, men den døra der ble det full klaff..og blir vi lei fargen, så har vi 40 sider med fargerike ideer og velge i..ikke nok med det.alle insekter og store spyfluer elsker den døra.:-)

 5. Tycker dörren blev dritkul. Nu hatar jag egentligen gult. Men det var dritkult iallafall 🙂 Heja heja mamma!

 6. Tycker dörren blev dritkul. Nu hatar jag egentligen gult. Men det var dritkult iallafall 🙂 Heja heja mamma!

 7. Herlig innlegg.
  bra skrevet og døra var skitkul

 8. Herlig innlegg.
  bra skrevet og døra var skitkul

 9. Fant dette innlegget etter googlesøk etter gul dør, vi vurderer nemlig også å male døren gul 😀 (jepp, vi er litt koko vi også.) Syns dette ble råtøft!

 10. Heisann! Det ble kjempestilig! Hvilken fargekode har døren?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.