Mora mi er gæren! Del 2

rp_mora-mi-813x1024.jpg

//Bildet er gjengitt med tillatelse fra utrykningsnytt.no//

Tidligere har jeg laget et innlegg som het “Mora mi er gæren! Del 1”. I dag har jeg altså laget del 2 til dere.

På bildet over ser dere bilen hennes. Dette er en Skoda City go i hvit og svart. Greit det, men ser dere hva kvinnfolket har klistret på toppen av frontruta?

Riktignok finnes det mange “harry-tasser” som kommer fra Fredrikstad og Østfold, men denne syns jeg er drøy.

Hun har altså fått trykket opp og festet på ordet “Sviger-Monster” GODT SYNLIG!

At det i et hele tatt finnes firmaer som trykker opp sånt harry møkk, er jo ille i seg selv – men enda verre er det når du har ei mor som kjører rundt i en by “hvor alle kjenner alle” med det greiene der i ruta.

Robert, stakkar, som har henne til svigermor, er redd alle tror det er han som har kommet på dette ordet. Det er det altså ikke! Aner ikke hvorfor hun syns dette er så kult heller. 

Vi fikk heldigvis pratet henne fra å ha store “øyevipper” på lyktene, men jeg er stygt redd de dukker opp snart.

La meg i tillegg få presisere at mamma ikke er en fersk 18-åring med sertifikat som henger i en rånegjeng på bensinstasjonen i Råde. Nei, hun er snart 56 år gammel! Say no more…

For ordens skyld er hun ikke tatt av politiet på bildet over. Hun lånte bort bilen til min bror som brukte den i jobben som frilansfotograf for avisa. Her tar han bilder av en ulykke som har skjedd. Han fant det noe morsomt å dokumentere at Sviger-Monsteret slapp helt frem til sperrebåndet.

louise-300x113Er det rart jeg har bosatt meg 10 mil unna????

Kommentarer

2 Comments:

  1. Vil bare ha sagt en ting…i huet er jeg bar 18,selvom kroppen føles som 100.Det var nok en av de beste påfunnene broren din har gjort 🙂 Jeg ante ingenting om det når jeg skulle hente den bilen. Men jeg synes det var kjempemorsomt.Ingen vil nok stjele den doningen.Får det ikke mer morsomt en det man lager sjæl. Så det gjelder å leve i nuet.Er veldig spent på fortsettelse av mora mi er gæærn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.