Modell for SOL PMU AS: Nye bryn!

pmuforside

//Alle bilder tatt av Malin eller meg med iphone 5//

Forrige uke var jeg så heldig å få være modell for elever på grunnkurs i permanent make-up (pmu) hos SOL PMU AS. Solvår Hegge, damen bak bedriften, er en guru innen dette fagfeltet i Scandinavia. Det var derfor en stor ære å bli spurt. Jeg har vært kunde hos Solvår siden 2007, da jeg har hatt permanent make-up på leppene i mange år alt. Denne gangen stod det nye bryn og eyeliner på tapetet. Permanent make-up varer normalt i 3-5 år, men den holder seg mye finere dersom man tar jevnlig refiller hvert år. Hos meg sitter leppefargen godt, så jeg fyller nå på hvert 3. år.

Jeg fikk lov å være modellen til verdens søteste jente ved navn Malin. Hun er en sprudlende sjel som jeg umiddelbart både stolte på og likte veldig godt. Jeg syns det er viktig å føle seg komfortabel for begge parter i en setting hvor elevene er i en læringssituasjon. Vi stolte på hverandre, og dermed ble det hele en veldig hyggelig opplevelse. Jeg kommer til å velge Malin til mine refiller i tiden fremover. Hun legger også flotte vipper, og det er mulig jeg lar meg friste i fremtiden 😉

pmu2

Opptegningen er det som tar lengst tid når man skal ha nye bryn. Malin brukte skyvelær og sitt visuelle blikk til å sette de rette markørene før selve tatoveringen startet. Her måles det på millimeter og sjekkes av læremester Sol før start.

pmu3

Her er et nærbilde av et ferdig bryn. Som dere ser, har Malin tatovert inn hårstrå og ikke kun skyggelegging. Man mister 60-40 % farge de neste 10 dagene etterhvert som skorpen slipper og overskuddsfargen forsvinner. Rødheten rundt brynet forsvant senere på kvelden.

pmu4

Ytterligere to refiller må til i løpet av det neste halve året før brynene er helt ferdig. Når overskuddsfargen forsvinner, kan man lettere se hvor man skal korrigere dersom man ønsker det. Jeg valgte også å ikke nappe bort mine naturlige bryn i forkant av den tatoverte delen før overskuddsfargen forsvinner.

Siden jeg ofte er ganske dårlig og sjelden orker å sminke meg, syns jeg pmu er en veldig god løsning. Jeg er også plaget av en vannvittig melkesyreopphopning i armene pga ME-sykdommen, så det å skulle sminke øynene er ofte håpløst. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet, og jeg syns heller ikke pmu er særlig smertefullt. Bedøvelser er de rause med hos SOL PMU, og den må man sitte med i en halvtime før man starter – i tillegg får man bedøvelse mellom hver av de tre rundene man tatoverer.

Jeg gleder meg til å se Malin igjen for refiller av bryn og eyeliner. Hun jobber nå frilanse i påvente av å finne et flott lokalet her i Oslo/Akershus hun kan drive sin egen salong i.

Dersom dere ønsker en time til pmu eller vippe extensions hos Malin, kan dere nå henne på tlf 465 48 797.

Selv ville jeg aldri gjort dette andre steder enn i salongen til Sol eller hos en av hennes elever. Svært mange opplever feiltatoveringer av ymse slag, og følgene kan bli fatale. Dessuten er det viktig at utstyret er tipp topp, og at hygieneprinsippene er ivaretatt.

Det er godt å våkne opp uten å møte et sjukt ansikt i speilet. Å føle seg fresh gir meg en innvendig livskvalitet!

I morgen skal dere få se min nye eyeliner 🙂

louise-300x113

Følg gjerne SOLPMU AS på Facebook HER

På nettsiden til SOLPMU AS finnes også info om hvordan man kan bli modell for elever.

Lyst til å lese flere innlegg skrevet av meg som modell?

Ta en titt under innleggene i kategorien som heter “PMU”.

Kommentarer

12 Comments:

  1. Så gøy 🙂 Slående vakker dør, og slående vakker etter <3

  2. Så gøy 🙂 Slående vakker dør, og slående vakker etter <3

  3. Så fint det ble 🙂

  4. Så fint det ble 🙂

  5. Så utrolig fint det ble! 🙂

  6. Så utrolig fint det ble! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.