SOL PMU AS: Ny eyeliner!

pmu7

I går fikk dere se mine nye bryn, og i dag får dere se min eyeliner rett etter at den ble tatt. I likhet med brynene, så ble denne tatt av elev Malin som deltok på grunnkurs i permanent make-up hos SOL PMU AS.

Min eyeliner her er veldig tynn, og nå som overskuddsfargen faller av ser jeg at den er svak.  Man må beregne 2 refills til før den er helt ferdig, så sluttresultatet blir nok veldig bra. Dersom jeg ønsker den tykkere, så kan jeg be om dette når den skal fylles på. Jeg er ikke vant til å ha eyeliner til vanlig fordi jeg ikke er flink til å legge den pent. Derfor er det greit å venne seg til en tynnere liner før jeg går for en tjukkere variant. Jeg regner med at Malin fikser en påfylling for meg ganske snart for jeg ser at jeg får et mere åpent blikk med lineren.

Jeg var veldig spent på hvor ubehagelig dette skulle bli siden det var så nærme øyet. Jeg kan fortelle at jeg knapt merket noe så lenge bedøvelsen virket. Derfor er det viktig å be om mere bedøvelseskrem så fort man merker noe. Øyet har en tendens til å vibrere og renne av seg selv, men det er ikke viljestyrt. Jeg kan dessuten berolige dere med at øyet er lukket når man tatoverer 🙂

For booking av time hos Malin: ring 465 48797

louise-300x113

Følg gjerne SOLPMU AS på Facebook HER

På nettsiden til SOLPMU AS finnes også info om hvordan man kan bli modell for elever.

Lyst til å lese flere innlegg skrevet av meg som modell?

Ta en titt under innleggene i kategorien som heter “PMU”.

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.