Mobil vs. Agenda!

rp_teddy-1024x768.jpg

Helt siden jeg kunne skrive, har jeg vært over snittet opptatt av dagbøker og agendaer. Det startet med Pusur skoledagbok, via TOPP skoledagbok og videre til agendaer fra diverse motehus. 

I bursdagsgave fikk jeg en nydelig sjokoladefarget agenda fra Mulberry i skinn. I helga har jeg koset meg med å føre over alle avtaler, adresser ol. Robert rister på hodet av denne store “klumpen” som tar opp all plassen i vesken min. I dag bruker visstnok alle kalenderen på sine smarttelefoner. Til og med tante Gunvor som nå er pensjonist, bruker telefonen til å notere avtaler. Jeg fortsetter å henge etter på det området. Alt noteres ned i agendaen, og den er liksom hele livet mitt. Hodet er svekket pga sykdommen, og når man må skrive opp alt fra budsjett til dager man skal dusje – er agendaen god å ha. 

Det finnes faktisk en egen facebook-gruppe for de som liker slike agendaer. I denne gruppen kom jeg i kontakt med ei engelsk dame som lager nydelige skilleark. Disse kan man kjøpe på etsy.com og finnes HER. Hun lager de på bestilling også, og jeg bestilte to sett. Det ene ser dere på bildet over her.

Jeg kommer aldri til å gi opp min bruk av agenda uansett hvor gammeldags det måtte bli. Alt skal foregå elektronisk nå for tiden, og plutselig er det ingen som skriver for hånd lenger. Det ville jo være veldig trist….

louise-300x113

Kommentarer

4 Comments:

  1. Enig enig enig! Jeg orker ikke mer tekniske duppedingser nå! Jeg skulle øsnke jeg kunne fullføre lærerskolen uten pc…

    • Enig! Nå har jo ikke lærerne tavle lenger. De har projektor og wipeboard liksom. Da jeg startet som sykepleier, skrev vi alt for hånd. Mere oversiktlig det!

  2. Enig enig enig! Jeg orker ikke mer tekniske duppedingser nå! Jeg skulle øsnke jeg kunne fullføre lærerskolen uten pc…

    • Enig! Nå har jo ikke lærerne tavle lenger. De har projektor og wipeboard liksom. Da jeg startet som sykepleier, skrev vi alt for hånd. Mere oversiktlig det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.