Mitt store ønske…

//Annonse//

//bildet lånt av produsenten//

Det er mye jeg savner fra tiden jeg var frisk.

Å sykle er en av tingene jeg savner mest.

Kjenne vinden i håret og føle at man beveger seg fort fremover.

Jeg bor i et område av Oslo hvor det finnes mange fine steder å sykle. Hver søndag yrer det av liv rundt Østensjøvannet. Mange familier i nærområdet tar med seg sykler og niste for en fin dag ute i friluft. Vår familie gjør også det, men da er det alltid uten meg. Det er både vondt og trist. Heldigvis lever jeg i håpet om å bli bedre en dag. I hvert fall bra nok til å ta mer del i familiens aktiviteter.

Da Robert fikk sykkel av svigermor, spurte hun om jeg også ville ha. Jeg sa at jeg ikke var frisk nok til å klare syklingen enda. Jeg ville jo ikke at hun skulle bruke masse penger på en sykkel jeg kanskje aldri ville klare å bruke. I sommer spurte hun om jeg ville ha hennes ubrukte sykkel, men jeg er fortsatt ikke frisk nok. Hun mente jeg kanskje burde investere i en el-sykkel. Sikkert ingen dum ide, men jeg vil så gjerne sykle selv uten “hjelp”.

Målet om å sykle igjen ble enda klarere da jeg fikk en link til en side full av råtøffe damesykler.

Jeg satt lenge og scrollet opp og ned på siden med damesykler, og alle var like fine. Unike og med særpreg – på salg i tillegg. Hadde jeg bare vært frisk nok så skulle jeg slått kloa i Holymoly solo bysykkel på null komma niks!

Jeg ser liksom meg selv rase rundt på denne hvite skjønnheten med veska mi i kurven rundt Østensjøvannet. Tanken kan i hvert fall ingen ta fra meg.

Innlegget er laget i samarbeid med mine venner i Bikester.no.

6 Comments:

 1. Og den tanken skal du holde ved. Når det er sagt tenker jeg at en elsykkel vil hjelpe deg på veien, når du blir litt bedre. De som har den sverger at det er det beste kjøpet. Vil du bruke energien på å tråkke hardt 100% sjøl eller kan vinden å håret og friheten kompensere noe underveis.

  En tanke fra meg. ❤️

  E
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Takk for maten!My Profile

 2. Du har helt sikkert rett i at en el-sykkel er det beste for meg. Kjenner også flere som har det og digger det. Jeg blir nok neppe så melkesyrefri av ME`n noen gang at jeg tåler en vanlig sykkel, men den hvite der er så fin. Noe av det fineste jeg har sett!!!
  Louise recently posted…Mitt store ønske…My Profile

 3. Du og jeg på hver vår EL sykkel, Louise! Østensjøvannet rundt! Og rundt! Og rundt igjen! Det hadde vært noe!
  Ps, denne avbildet her, var rimelig lekker den og!

  God kveld i stuen til deg 😘
  Linn/FruBevers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Hemmeligheten (eller juks og bedrageri?) til en flat mage etter 4 tette fødseler !!!My Profile

  • Ja, DET hadde vært noe, Linn! Jeg tåler en el-sykkel når jeg tenker meg om. Men den MÅ ha kurv til veska mi! Bare synd at el-sykkel er dobbelt så dyr som den hvite skjønnheten på bildet😫

 4. Jeg vil også ha sånn skikkelig fin bysykkel. Denne var fin da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge