Mitt liv uten Fru Jacobsen hadde vært…

headerfrujacobsen2

…mindre meningsfullt, mindre morsomt, mindre interessant, mindre sosialt, mindre hyggelig – og ikke minst: mere ensomt!

Jeg har jo fortalt dere før at jeg ikke føler meg ensom i min ME-tilværelse nettopp fordi jeg har så mange gode venner jeg kan chatte med fra senga hver dag. Det er faktisk en super ting, for da kan man velge selv når man vil “prate” med folk. For meg med lite energi er denne valgmuligheten genial. Fru Jacobsen er alltid kun ett tastetrykk unna enten jeg er lei meg, glad eller trenger råd. Jeg vet at hun er der, og det er faktisk ganske så unikt i dagens samfunn full av tidsklemmer.

Hun er firebarnsmamma og sliter med smerteproblematikk, men allikevel har hun overskudd til å gi av seg selv til andre rundt seg. Hun er det jeg kaller en helstøpt venn – like fin innvendig som utenpå.

En stjerne i mitt liv!

Ikke nok med at Fru Jacobsen er en god venn, neida, hun er både smart og meget teknisk dyktig i tillegg.

La meg ta et par eksempler:

Her om dagen slet jeg veldig med å velge kamera. Robert og jeg satt som to forvirra høns på nettet og leste alle mulige tester og produktbeskrivelser på aktuelle kameraer. Forvirringen min bare økte i takt med det jeg leste, og da ble løsningen å sende et par ord til den fotointeresserte Fru Jacobsen. Hun klasket opp en link med bildet av verdens kuleste kamera (til verdens beste pris) før jeg fikk sukk for meg. Og det kamera svarte til forventningene, for å si det sånn.

I tillegg er Fru Jacobsen helt rå på bloggdesign. Som dere ser, har bloggen fått en flott makeover. Den er jeg så utrolig stolt av (må bare få sagt det). Hun er super rask, kreativ og innovativ når hun setter i gang å designe. Ikke bare får bloggen en oppdatering, men facebooksiden, visittkortet, underskrifter og alt som hører med renner inn på mailen i nytt design som perler på en snor.

Jeg kan takke Fru Jacobsen for så utrolig mye. Jeg hadde ikke blogget i dag om det ikke hadde vært for all hennes hjelp på det tekniske planet. Jeg hadde heller ikke vært med i Inspira – verdens fineste bloggnettverk, og jeg hadde heller ikke hatt verdens beste sparringspartner.

Jeg er henne evig takknemlig!

Hun har forresten en super fin blogg jeg varmt kan anbefale:

Fru Jacobsen – Ikke perfekt, men alltid ekte! Kone og firebarnsmor

Følg bloggens facebookside HER

 Følg bloggens Instagram HER

vinrod-underskrift2

Kommentarer

6 Comments:

 1. Oh herre fred ❤️? nå sitter jeg her og tårene bare triller ❤️ En slik anerkjennelse fra ei god venninne har jeg aldri fått før, og jeg kjenner det varmer i hele hjertet ❤️

  Vi er heldige som har hverandre og som har samme synet på vennskap ❤️

  Tusen takk for at jeg får ha deg i livet mitt og at du alltid er der for meg ❤️ Utrolig glad i deg ❤️
  Fru Jacobsen(@frujacobsenno) recently posted…En skummel beskjed!!My Profile

 2. Ja, vi er heldig som har hverandre 🙂 Da jeg skrev innlegget kl 03.30 i natt, måtte jeg gråte litt selv. Det er ikke gitt å få slike venner som deg når man egentlig er mye isolert. Det er ikke gitt å få slike venner i det hele tatt faktisk…
  Tusen takk for at du er du og at du alltid er der for meg. Veldig glad i deg også <3
  Louise recently posted…Mitt liv uten Fru Jacobsen hadde vært…My Profile

 3. Så hyggelig og velfortjent … ❤
  Nann Karin recently posted…I dag skal vi ha en time i strikkingMy Profile

 4. Det var da et hyggelig innlegg å få dedikert til seg, fruJacobsen ? Dere er supre damer, begge to! Ha en strålende lørdag! Klem ?
  Linn/FruBers Hverdag som daglig leder i fam. O.J. recently posted…Jonathan (2år) & mamma har kvalitetstid sammen! ( pedicure! )My Profile

 5. Slike vokser ikke på trær, herlig feel good og nydelig fremsnakking. <3
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Konkurranse fra BGA FotobutikkMy Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.