Mitt første møte med Inspira…

2016-11-11-23-34-26

I går kom endelig dagen jeg har gledet meg til lenge.

Jeg er med i Inspira sammen med 10 andre bloggere. Inspira er et bloggnettverk, og nettopp dette nettverket har gitt meg så mye. Jeg har fått nye venner, nye impulser og nye blogger å følge. Jeg er evig takknemlig for at jeg  ble invitert inn i dette supre fellesskapet.

På fredag hadde vi vårt første treff. Laila kom helt fra Gildeskål til Oslo for å delta på kurs, og da benyttet vi sjansen. Det er alltid spennende å møte folk man aldri har møtt før, men det var som å møte en gjeng gamle venner. Jeg er sjeldent utenfor døra, så for meg var dette veldig stort. Vi spiste god mat og skravlet i timesvis. På hovedbildet ser dere den eneste hanen i flokken, nemlig Marcus på 10 mnd. Marcus er ikke gamle karen, men han har gjennomgått mer i sitt korte liv enn de fleste av oss kan tro. Historien hans kan dere leser på bloggen til Linn hvor hun har en egen kategori for dette. Spesielt dette innlegget er et sterkt. Jeg kunne spist Marcus opp – bare fordi han er så søt!

Jentene jeg møtte har noen flotte blogger, og jeg kan varmt anbefale dere å besøke dem:

Laila: Livet i Casa Didriksen

Linn: FruBevers hverdag

Nann Karin: Petrus&Petrine

Laila hadde også med seg sin koselige søster, Mette 🙂

Kjære jenter, jeg håper vi sees snart igjen. Håper enda flere blir med neste gangen, og at sykdommen da er jaget på dør. Jeg digger dere!

vinrod-underskrift2

6 Comments:

 1. Veldig koselig treff. Og veldig takknemlig for at du prioriterer oss når du har så få timer å ta av ?
  Livet i Casa Didriksen recently posted…Kald dusj i stumpenMy Profile

  • Tusen takk for en koselig kveld og en koselig kommentar, kjære deg Laila. Det var vel verdt prioriteringen den kvelden der. Sliten ble jeg kognitivt, men noe må man ofre for å få gode impulser.

 2. Tusen takk for en super kveld med deg, Laila! Du er en utrolig morsom og sprudlende person – som jeg føler jeg har kjent en hel evighet! Selvsagt blir det ikke lenge til neste gang – jeg gleder meg allerede! Stor klem til deg ? Markus hilser og slenger med noen suss ???
  FruBever Linn recently posted…Fredagskvelden tilbragte jeg med fire ukjente damer på en restaurant i Oslo …My Profile

 3. Jeg skulle virkelig ønske jeg var der….
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…(Snart) Lønningsdag!My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge