Mine nydelige sko – nå på salg!

Reklame

Jeg elsker sko…

Og jeg elsker Footway!

I dag skal jeg vise dere to par nye sko som har blitt mine yndlinger.

Å slippe meg inn i en nettbutikk med over 25 000 sko, er som å slippe et barn inn i en godtebutikk.

I utgangspunktet skulle dette innlegget handle om det perfekte paret med varme vinterstøvletter. Det var i hvert fall planen.

Noen ganger må man bare følge hjertet, og det har jeg så absolutt gjort. Begge parene er sko jeg sannsynligvis kommer til å bruke mer enn vinterstøvler også.

Jeg har mine yndlingsmerker når det kommer til sko.

Footway har glimrende søkemuligheter på siden sin. Man kan enkelt sortere ut hva man er på jakt etter ved å velge aktuelle filtre.

Jeg valgte derfor først str 37, damesko og merkene jeg vanligvis liker. Tamaris er en sikker vinner for meg. Jeg har hatt mange sko i dette merket, og for meg betyr Tamaris god kvalitet, comfort og lekker design. Jeg fant disse ballerinaskoene – og falt helt pladask.

Jeg er svak for pumps, men jeg er om mulig enda svakere for ballerinas. Nå i julebordsesongen kan det være en god ide å ha begge deler tilgjengelig. Føttene blir fort slitne av å gå lenge i pumps, og da er det gull å ha et par behagelige ballerinas av skinn i veska med myk såle som former seg etter foten. Også de er utrolig pene å se på med den søte sløyfa og den lille hælen. Jeg har brede føtter, men disse klemmer ikke nevneverdig, og når jeg får gått de inn så blir vi garantert bestevenner. Ballerinas bruker jeg hele året og til alle mulige antrekk. Skoene koster nå 410 kr på salg, og er det beste kjøpet jeg har gjort i år!

Pumps, ballerinas og andre fine sko fra Tamaris finner dere HER

*

Jeg gjorde et søk kun på skostørrelse også, og da kom jeg over et nytt skomerke jeg ikke har hørt om før. Sixtyseven er et spansk merke med fokus på å lage kvalitetssko for moteinteresserte -som ikke kun er basert på trender. Med de flinkeste skomakerne og det beste materialet tilgjengelig, blir det laget sko av svært god kvalitet som holder i årevis.

Har dere seriøst sett noen finere skoletter?

Jeg er helt bergtatt over både kvalitet, design og hvor gode de er på foten. Jeg trodde remmene skulle føles stive over anklene, men så viste det seg at det var strikk bak spennene. Det gjør de ganske så bevegelige. Jeg ser også at de gir godt grep på glatta, noe som absolutt er en fordel når man har sko med høye hæler. Spesielt varme er de dog ikke, men det problemet skal jeg nok løse med tynn ullsokk og eventuelt en ullsåle nede i skoene. Mulig jeg også blir våt på sokkene om snøen laver ned, men jeg trøster meg med at disse er like fine på høsten og våren også. De må derfor ikke brukes akkurat når det snør.

Ta en titt på alle de fine modellene Sixtyseven har HER 

*

Så lurer dere kanskje på hvorfor jeg sverger til Footway når det gjelder skokjøp, og det skal jeg fortelle dere her og nå:

Utvalget: er helt enormt! Man finner sko til alle anledninger og til alle medlemmene i familien. Bare å måle foten også er man i gang.

Enkel navigasjon: er et must for meg. Man fyller bare inn skostørrelsen og om man er dame/mann/barn, og så kommer utvalget opp.

Fri frakt og retur: gir ingen ekstra kostnader. Det er veldig enkelt å både bestille og returnere. Returen er beskrevet på en ferdig mal som medfølger i pakken.

Fantastisk kundeservice: gjør at det er en glede å henvende seg for spørsmål. Jeg handler MYE på nett og ingen har like trivelig kundeservice som Footway. Også er det så gøy å lese teksten på siden. Den er morsom altså.

Alle sko på lager: gjør at jeg slipper å måtte vente på forsendelsen. Jeg er tross alt en utålmodig sjel.

180 dagers åpent kjøpt: gjør at jeg kan tenke over saken en stund og returnere selv etter lang tid.

Prisgaranti: sikrer at jeg får igjen mellomlegget om jeg finner skoene til en billigere penge et annet sted i Norge.

 

Og hvis dere enda er i tvil: 

Det er 25 % salg der NÅÅÅÅ!

 

 

Kommentarer

8 Comments:

 1. oioioi… jeg som ikke finner vinterskoene mine og ser jeg trenger sårt et par. Spørs om jeg må klikke meg inn da. Men hjelpes, jeg må virkelig prøve å styre unna de ballerinaene for de fristet veldig å teste ut.
  Katinka recently posted…Jeg fikk åndenMy Profile

 2. Min umiddelbare tanker er at de skolettene der, ville passet utmerket på mine føtter! Me like!
  FruBever Linn recently posted…Jeg gjester #Hverdagspodden til @Elaine Bloom og @Treningsfrue …My Profile

 3. Jeg liker din smak i sko, tusen takk for tips. De ballerinasene var helt skjønne! Jeg bruker ofte pensko, ettersom jeg går i kirken hver søndag. Og da er det veldig praktisk for meg med sko jeg kan løpe litt i. Haha. jeg løper jo etter barna uansett hvor jeg er 🙂
  Linda C. Hagen recently posted…Et øyeblikk av livetMy Profile

 4. Jeg elsker footway og jeg har grådig lyst på de ballerinaene dine ❤️ svar fått helt dilla etter at svigers kjøpte noen til meg i Frankrike 😍
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Snøfall, tidenes vakreste julekalender?My Profile

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.