Mine julegaver 2014!

rp_julegave1-1024x768.jpg

Jeg er jo bare nødt til å fortelle om de fine gavene jeg fikk i går. Jeg er utrolig takknemlig, rørt og glad over det fine jeg fikk.

Gode håndklær, elsker jeg. I år hadde både mine bonus-besteforeldre og min ene lillebror sørget for at dette ønsket gikk i oppfyllelse.  Nå har Robert og jeg matchende sett. Det er viktig at håndklær som henger fremme matcher nemlig 😉

Jeg har ønsket meg en blomstervase som er litt smalere på toppen. Syns det er finere  å ha når man skal pynte med tulipaner og roser. Roberts “tante Gunvor” gav oss en slik vase fra Rosendahl. Nå bare venter jeg på at butikkene skal åpne slik at jeg kan kjøpe knitrende tulipaner å ha i vasen til nyttår.

Av Robert og barna fikk jeg et vintage hjerte fra Mulberry. Jeg elsker jo dette merket. I tillegg fikk jeg penger og et nydelig skjerf fra Ladurèe.

Min kjære stefar hadde ordnet med gaven min fra mamma og han i år. Jeg fikk  armebånd fra Bjørg med det anatomiske hjertet på. Det er i rosègull og sølv, og matcher smykket jeg fikk av Robert før jul. Både smykket og innpakningen fra David-Andersen er utrolig lekkert 🙂 Jeg fikk også en bukse sydd etter mine mål som jeg skal bruke når det blir litt varmere i været igjen.

Jeg er så heldig å ha to bonus-svigerinner i svigersfamilien. I år fikk Robert og jeg et nydelig kort. Inne i kortet var det “gavekort” på barnevakt. Det er omtrent noe av det beste man kan få i gave som småbarnsforeldre. Vi jubler like høyt hver gang vi får en slik gave 🙂

I år ønsket jeg meg penger  i julegave da jeg kjøpte Mulberry-veske på forhånd da vi var i Dublin. Det meste av disse pengene åker derfor rett inn på sparekontoen for å dekke summen jeg betalte for vesken. I tillegg skal jeg bruke litt på Ikea nå i romjulen. Tusen takk til svigerforeldre, sviger-mormor, svoger og svigerinne, bestefar, lillebror og Robert for pengegavene. De kommer godt med!

De to fineste gavene kom, som alltid, fra mine to barn. Gabriel hadde laget verdens herligste nisse-snømann til oss i barnehagen. Han var så stolt over gaven, og ble veldig glad for reaksjonen til Robert og meg da vi åpnet. Nå pynter den opp bordet vårt! Sanne gav meg et bokmerke hun hadde brodert på skolen. Denne gaven har hun jobbet lenge med, og i tillegg har hun klart å holde den hemmelig. Jeg elsker å lese bøker, så denne gaven var midt i blinken.

Jeg har vært heldig med gavene i år, og takker så mye til hver og en 🙂

louise-300x113

Kommentarer

One Comment:

  1. Så mye fint. Må få rabla ned noen julegaveinnlegg snart jeg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.