Mine høstfavoritter 2016 m/giveaway

//Reklame//

//Bildene er hentet fra produsenten//

194480_l

//Hampton Republic 25 – lang jakke i beige finnes her//

I dag har jeg lyst til å vise dere mine høstfavoritter fra KappAhl, samt invitere dere til å bli med på en konkurranse hvor dere kan vinne et gavekort på 1000 kr fra min favorittbutikk.

Det er alltid fint å gå høstens kalde tid i møte med noen nye høstplagg. Jeg elsker jordfarger og bruker disse fargene hele året. Den beige jakken fra Hampton Republic 27-kolleksjonen til KappAhl, har jeg brukt nesten hver dag siden august. Den går til alt, er litt tykkere i stoffet og løfter et hvert antrekk. Jeg har brukt den både til hverdags og til pent, til bukser og til kjole.

De fleste leter etter mørke farger på klærne rundt denne årstiden. Jeg gjør også det, og gjett om jeg ble glad da jeg fant den samme jakken i plommefarge og marineblå.

194522_l

//Hampton Republic 27 – lang jakke i lilla/plomme finnes her//

194498_l

//Hampton Republic 27 – lang jakke i marineblå finnes her//

Så nå er jeg lykkelig eier av en jakke i hver farge!

Jeg har nemlig lært av min mor at om man finner et nøkkelplagg som man virkelig kler og som passer til det meste, så skal man kjøpe plagget i flere farger. Det har jeg så absolutt gjort. Denne jakken finnes også i en kortere versjon, og den har jeg veldig lyst på i grå eller svart.

300913_l

//Hampton Republic 27 – kort jakke i grå finnes her//

Jeg syns disse jakkene er utrolig elegante og klassiske, og jeg får faktisk litt Chanel-vibber når jeg ser på dem.

Modellen er strikket i viskose og bomull, noe som gjør den behagelige å ha på. Jeg har veldig sensitiv hud, så cardigans i ull eller lignende materialer funker ikke for meg. Jeg er også imponert over hvor godt de tre jakkene mine har holdt seg i fasongen etter så mye bruk. Det er ingen tvil om at denne jakkemodellen er min soleklare favoritt. Tror faktisk det har blitt en helårsfavoritt i min garderobe. Hver sesong dukker de opp i nye farger, så jeg er spent på hvilke andre farger vi får se fremover.

treggings-stor//Treggings cropped finnes her//                                                  //Treggings slim finnes her//

Min andre favoritt denne høsten er noen supre bukser kalt “treggings”. Treggings består av elastisk denim hvor modellene er smale i passformen. De har normal midje, fuskelommer og fuskegylf, går til ankelen og har elastikk i livet. De er fantastisk behagelige på, og de glir ikke ned eller utvider seg veldig ved bruk, syns jeg. Jeg bruker ofte høye støvletter på høsten, og disse funker supert til dette formålet. Det blir ikke noe “ekstra stoff” som legger seg som en klump nede ved ankelen inne i støvletten, slik som ved vanlige jeans. Disse buksene er altså en mellomting mellom jeans og leggings, men man kan fint bruke kort topp til da de ser ut som vanlige bukser.

Jeg har begge buksene som dere ser på collagen over, og de kan varmt anbefales.

*

I samarbeid med KappAhl vil jeg dele ut et gavekort pålydende 1000 kr til en av dere lesere som legger igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget. Jeg håper den heldige vinneren vil unne seg noen fine høstplagg fra KappAhl, og kanskje prøve ut noen av mine favoritter?

Vinneren trekkes via random.org den 16.10.16 kl 20.30. Navnet publiseres rett etter trekning på bloggens facebook-side, som dere forøvrig finner HER.

Lykke til!

louise-300x113

PS: KappAhl har 25% avslag på alle ytterplagg nå!!!

Kommentarer

61 Comments:

 1. Jeg krysser fingrene for et gavekort. Jeg trenger virkelig noen nye plagg i skapet <3 Også trenger lillebror litt nytt 🙂
  Fru Jacobsen (@frujacobsenno) recently posted…Fjerne kontantstøtten og barnetygden?! Hva skjedde med fritt valg?My Profile

 2. Å, det hadde vært gøy å vinne. Liker bloggen din. Er ofte innom, men er dårlig på å legge igjen kommentarer. Håper du får en god høst!

 3. Å, for en flott give away! Det hadde vært vidunderlig å få noen nye klær i garderoben. Trenger blant annet en ny vinterjakke, men må spare nå på grunn av masse utgifter.

  Ønsker deg en god høst, håper du blir bedre av MEen!

 4. Alltid så fine premier i giveawayene dine, og dette er jammen ikke noe unntak! Kjempemye fint hos KappAhl – hadde vært fint å kunne unne seg noe nytt, tror ikke jeg har kjøpt nye klær på i hvert fall et år nå!

 5. Linn I. Haugland

  Krysser fingrene jeg da 🙂 Er så masse fint å finne på KappAhl!

 6. Veldig mange fine plagg på Kappahl og et gavekort hadde kommet godt med til en fattig student 🙂

 7. Jeg digget den jakken i plommefarge! Jeg ønsker meg den i bursdagsgave fra meg selv til meg selv ??
  Linn / frubevers hverdag som daglig leder i familien O.J. recently posted…FruBever og guttene tester ULLplagg! (Ull er gull!)My Profile

 8. Jaaaaa! Det vil jeg gjerne❤️❤️❤️❤️

 9. KappAhl hat masse fine klær. Hadde vært hyggelig å vinne noen nye klær for høsten. Takk for at du setter ord på denne sykdommen som ikke er bare bare. Takk for en fin blogg, kjenner meg mye igjen i den hverdagen. Håper du får en god høst og vinter med god hvile og mer energi:)

 10. Hadde vært supert med gavekort til nye høstklær ? God høst ??

 11. Wow, den digget jeg også. Heia KappAhl og løp & kjøp??

 12. Noe hyggelig?
  Det å kunne kle seg for å ta turen ut i en klar og solrik høstdag, gå tur, se barna leke, lukte “Høst” som et barn sa en gang. før jeg går inn, fyrer i peisen, slapper av og er med gjengen min. Det er hyggelig det <3

  Og. Jeg håper du har noen så gode dager at du får kost deg med dine høstting 🙂 Klem til deg
  Nann Karin recently posted…Bli med videre da velMy Profile

 13. Prøver lykken, kanskje er jeg den heldige som får handle noe nytt til meg selv ? Utrolig mye fine høstklær der i år. Ha en fin høst

 14. Guro Margrethe skjold

  Hei.Kjempe flott giveaway.Jeg er med.Nye høst/vinterklær hadde vært utrolig flott.
  God høst!
  gurms@hotmail.no

 15. Hvis jeg vinner vil jeg kjøpe i allefall en av de to buksene, de var skikkelig fine!! Og den grå, korte strikkejakken er akkurat slik jeg liker. Trenger sårt å oppgradere garderoben litt??

 16. Det hadde vært veldig gøy med noen nye høstplagg både til lillesøster,storebror og mor selv???

 17. Lisbeth Nyborg Viklund

  Å ja takk.Flott premie, håper.

 18. Vil gjerne ha, flotte plagg!

 19. De jakkene var skikkelig fine, likte den lilla. Krysser fingrene for et gavekort jeg og 🙂

 20. Så fine klær. De ser så behagelige ut.

 21. Ja takk! Ville vært helt fantastisk å vinne! Krysser fingrene 🙂 😉
  Ha en fin dag 🙂

 22. Supert og få litt tips, og de jakkene ser så fine ut! Håper på vinnelykke.

 23. Oi, så fine de jakkene var! Lenge siden jeg har vært på KappAhl, men ser at jeg må komme meg ned dit i en fei ???

 24. Mariann svendsen

  Jeg må si jeg elsker Når bloggere/magasiner osv reklamerer for plagg kjøpt i butikker som både har pris og størrelse som passer de fleste av norske kvinner! ??

  Hadde vært deilig å kunnet fornye garderoben med. Pen nye favoritter!

 25. Jeg ble helt forelsket i den marineblå jakken du har skrevet noen ord om, den blir absolutt kjøpt inn dersom jeg skulle være den heldige av et gavekort. Hadde jo for øvrig vært fantastisk å få noen nye plagg i min for tiden kjipe garderobe!

  Ha en fortryllende dag 🙂

 26. Den plommefargede tror jeg at jeg hadde kjøpt “usett” for jeg føler plutselig at jeg trenger litt mer farge nå som jeg har blitt blond?

  Treggings, aldri testet, men det hadde jeg også prioritert!

  Håper og krysser fingre!
  Avdelingholt/ Anja Holt recently posted…Er det klærne som avgjør hvordan du blir behandlet?My Profile

 27. Mamma er glad i å handle på KappAhl, så hvis jeg vinner, blir det en fin bursdagsgave til henne. 🙂

 28. Å, det hadde vært spennende?
  Fine farger og noe nytt er bra.

 29. Flott kåpe du har fått deg! Prøver lykken =)

 30. Så lekker den beige jakka var =) Jeg handler mye på kappahl, særlig til barna, men også ammetøy har jeg kjøpt litt av. håper virkelig jeg blir den heldige, det hadde kommet veldig godt med!
  Monica BJ recently posted…Oppskrift: EplechipsMy Profile

 31. Hadde vært fint å vinne til ungene.

 32. Ville vært hoppende glad

 33. Åhhh vilka fina jackor. jag är på jakt efter en fin jacka och de där var verkligen super fina. Hoppas jag vinner detta gavekort <3

 34. Jeg sitter her inntulla i pledd, med ovnen på full guffe. Jeg ønsker meg VARME, PENE klær til å kose meg inne i. Hadde vært topp å kunne “gå løs” på Kappahl for å finne noe. De har jo så mye fint 😀

 35. Vinteren kom brått og brutalt, og det er bare å innse at klærne jeg hadde på denne tiden i fjor (da var lillesnupp nesten ferdig med sin tid i magen) ikke passer i år. Hadde vært helt supert med noe nytt i garderoben min for en gangs skyld og Kappahl er en av mine favoritt butikker 🙂

 36. Dette hadde vært helt supert å vinne!

 37. Flott premie. Blir superglad om jeg vinner!

 38. Det hadde vært deilig å vinne et gavekort fra KappAhl, de har masse superfine klær:)
  Høsthilsen fra Julie:D

 39. Åh, så flott premie! Jeg blir gjerne med i trekningen. Kappahl har litt av hvert som jeg kunne tenke meg for høsten/vinteren. 😉
  Ha en fin dag! 🙂

 40. Kronisk sykdom & lite penger er dårlig kombo, så her tripper jeg fortsatt rundt i kortbukse i mangel av høst & vinterklær! 🙂

 41. Victoria Paulsen

  Er så mye fint på KappAhl!! Det hadde vært supert med noe nytt i skapet i høst?

 42. Sigrid Halvorsen

  Det hadde vert deilig med noe nytt til høsten 🙂 Den jakken i kortere versjon likte jeg kjempe godt så den blir nok et kjøp.

 43. Åh, det hadde vært perfekt! Trenger mye nytt, så da får man bare krysse fingrene for å vinne 😉

 44. Så flott give away! Dette hadde vært perfekt!
  Hadde vært supert med gavekort til nye høstklær ? God høst ??

 45. Stilige plagg du har valgt ut. Håper jeg trekker vinnerloddet denne gangen!

 46. Jeg elsker plaggene du valgte ut. Akk noe sånt jeg ville kjøpt selv! håper veldig på gavekortet

 47. KapAhl er favoritten til samtlige familiemedlemmer <3

  Ønsker det en fantastisk fin høst! 🙂

 48. Jeg krysser fingrene for å vinne 🙂 Det hadde vert deilig med noe nytt til høsten 🙂

 49. Åå så kult! Jeg digger bloggen din og konkurransen, krysser fingrene, hadde vært super å vinne❤️

 50. Blir gjerne med på giveaway! Likte veldig godt den korte jakken selv 🙂
  anita Husevåg recently posted…Jeg har angst…My Profile

 51. Ellen Marie Wold

  Ja takk, veldig gjerne 🙂 Etter å ha lagt om livsstilen totalt det siste året, har jeg gått ned 30 kilo, og trenger nye klær 🙂

 52. Krysser fingrene 🙂
  andrea_alfsvag@hotmail.com

  -Andrea

 53. Skulle absolutt gått til innkjøp av den jakka om jeg vant! Og hadde også prøvd meg på en treggings? Er så masse fint på kappahl, og hadde vært hyggelig med litt nytt nå i høst til meg selv?

 54. Ja, ønsker gjerne litt høstoppdateringer i garderoben min! ?? Var innom KappAhl i går for noen småting og det var kommet mange fine nyheter! ???

 55. prøver lykken!
  Vil gjerne vinne gavekort 😀 elsker virkelig klærne fra Kappahl 😀

 56. JEG VIL GJERNE VINNE 🙂

 57. Hei, inntressant.. Uten gavekortkonkurransen hadde jeg aldri blitt oppmerksom på denne siden:-) mvh Eva

 58. Marianne Storvik

  Så utrulig flotte jakker! Ønsker meg virkelig Noen slike? krysser fingrene ☆

 59. Marita Skogås Krangnes

  Wææ, jeg slenger meg definitivt med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.